Σάββατο 24 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΑΒΑΛΑ
Κάλεσμα για συντονισμό

Πλατιά σύσκεψη σωματείων και συνδικαλιστών πραγματοποιείται την Πέμπτη 1 του Μάρτη στις 6.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «ΓΑΛΑΞΙΑΣ» της Καβάλας, με πρωτοβουλία της Συντονιστικής Επιτροπής Σωματείων του Ν. Καβάλας για την Κοινωνική Ασφάλιση.

Σκοπός της σύσκεψης, σύμφωνα με το κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής, είναι να δοθεί η ευκαιρία να συζητηθεί, σχεδιαστεί και οργανωθεί η άμυνα και αντεπίθεση των εργαζομένων στα σχέδια της κυβέρνησης για αφαίρεση βασικών εργατικών κατακτήσεων στον τομέα της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Για την υλοποίηση της αντεργατικής της πολιτικής, τονίζει στην πρόσκλησή της η Συντονιστική Επιτροπή, η κυβέρνηση σχεδιάζει «κοινωνικό διάλογο» με την κυβερνητική πλειοψηφία των διοικήσεων της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, προκειμένου να εξασφαλίσει το άλλοθι για να εγκλωβίσει τις εργατικές αντιδράσεις.

Το κάλεσμα της σύσκεψης υπογράφεται από την Ενωση Ναυτικών «Η ΘΑΣΟΣ», το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ «Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ», το Συνδικάτο Οικοδόμων Θάσου, το Σωματείο Λογιστών Ν. Καβάλας, καθώς και μια σειρά από γνωστά συνδικαλιστικά στελέχη του νομού, όπως οι: Ταχματζίδης Πέτρος, μέλος διοίκησης ΕΚΚ και πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων, Παρτσαλίδης Κώστας, γραμματέας Νομαρχ. Τμήματος ΑΔΕΔΥ, Ζαχαριάδης Δήμος, μέλος διοίκησης Συλλόγου Δασκάλων Ν. Καβάλας, Μακέδος Κώστας, αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ραπτών, Ροδάς Παναγιώτης, αγροτιστής, Καρακάσης Νίκος, πρόεδρος Συνεταιρισμού Γραβούνας, Μαυροφώτης Μανώλης, πρόεδρος Συνεταιρισμού Ελευθερών, Ποδογοριαννιώτης Γιώργος, πρόεδρος Συνεταιρισμού Μεσορρόπης, Κλωφάς Θωμάς, πρόεδρος Συνεταιρισμού Καλλιρράχης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ