Φωτ.
Στη μνήμη του αγαπημένου συζύγου μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΕΛΛΟΥ, κομμουνιστή, προσφέρω 40.000 δρχ. στο ΚΚΕ.
Κούλα Μπέλλου
* * *
Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας θείου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Π. ΑΛΕΠΗ, ο οποίος πέθανε πρόσφατα και αντί για στεφάνι στη σορό του, προσφέρουμε στο «Ριζοσπάστη» 50.000 δρχ.
Οικογένειες Ξιφαρά
* * *
Πέθανε πρόσφατα στο Βύρωνα ο πατέρας μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης. Στην Κατοχή, το 1944, πιάστηκε από τους Γερμανούς κατακτητές στο μεγάλο μπλόκο του Βύρωνα και στάλθηκε όμηρος σε στρατόπεδο συγκέντρωσης στη Γερμανία.
Από την Απελευθέρωση και ως την τελευταία στιγμή του, συνέχισε τον αγώνα, πιστός στα ιδανικά του σοσιαλισμού.
Στη μνήμη του, προσφέρω στο ΚΚΕ 30.000 δρχ., μέσω της ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Βύρωνα.
Ο γιος του Γιάννης Καμπουράκης
* * *
Στη μνήμη του ΚΛΕΑΡΧΟΥ ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΗ, η σύζυγός του Δέσποινα Μαυρογιώργη προσφέρει, μέσω της ΚΟΒ Μελισσίων, 10.000 δρχ. στο ΚΚΕ.
* * *
Η Βάσω Πελεγρίδου προσφέρει, μέσω της ΚΟΒ Νέου Κόσμου, 5.000 δρχ. στο ΚΚΕ, στη μνήμη του συζύγου της ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΕΛΕΓΡΙΔΗ.
* **
Στη μνήμη της ΟΛΓΑΣ ΣΑΛΑΣΙΔΗ, που «έφυγε» πριν από λίγες μέρες από κοντά μας και αντί για στεφάνι στον τάφο της, προσφέρουμε 10.000 δρχ. στο ΚΚΕ.
Η Ολγα Σαλασίδου ήταν αδελφή του Λάμπη Σαλασίδη, οι οποίοι, πιστοί στο ΚΚΕ, αγωνίστηκαν για τα ιδανικά του.
Τα ανίψια της Κώστας και Τασούλα Ταπόλα
* * *
Στη μνήμη του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΑΒΑΛΑ, που χάθηκε πρόωρα στα 19 χρόνια του, ο πατέρας του Νίκος Γαβαλάς προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ «Τζάκι» Νέας Ζωής Περιστερίου, 10.000 δρχ. στο ΚΚΕ.