Τετάρτη 29 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΠΑΛΑΜΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Με νύχια και με δόντια στη μάχη!

Αποψη από την κινητοποίηση στον Παλαμά
Αποψη από την κινητοποίηση στον Παλαμά
Το μήνυμα ότι θ' αγωνιστούν με νύχια και με δόντια για ν' αποκρούσουν τη νέα σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της μικρομεσαίας αγροτιάς η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και, ταυτόχρονα, για ν' ανατρέψουν την Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ που τους οδηγεί στο ξεκλήρισμα και την ολοκληρωτική καταστροφή, έστειλαν οι αγρότες των χωριών του Δήμου Παλαμά Καρδίτσας συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο που οργάνωσε, το περασμένο Σάββατο, στην κεντρική πλατεία του Παλαμά, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ).

Εκατοντάδες αγρότες της περιοχής, με πάνω από 130 τρακτέρ και άλλα αγροτικά μηχανήματα, πήραν μέρος στην κινητοποίηση, αναδεικνύοντας τα φλέγοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και απαιτώντας άμεσες λύσεις. Ταυτόχρονα, όπως τόνισε στην ομιλία του ο Β. Μπούτας, πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ, η μικρομεσαία αγροτιά, σε αγωνιστική συμμαχία με τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα, παλεύει για την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων και την ανάδειξη της Λαϊκής Εξουσίας, η οποία θα προωθήσει μια διαφορετική αγροτική ανάπτυξη στη χώρα μας, κόντα στα συμφέροντα των εμποροβιομηχάνων, προς όφελος του ελληνικού λαού.

Στο συλλαλητήριο μίλησε και ο Κ. Τζέλας, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγουη Παλαμά, ενώ χαιρέτισε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ