Σάββατο 11 Φλεβάρη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Με φόντο τη δεύτερη θέση

Η δοκιμασία του δεύτερου της βαθμολογίας Ολυμπιακού στο Βραχάτι, προκειμένου να αντιμετωπίσει την ομάδα - έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής Παμβοχαϊκό και το ντέρμπι κυρίως λόγω των ονομάτων παρά για αγωνιστικούς λόγους ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών.

Παμβοχαϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται με φόντο τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αφού το αποτέλεσμα του παιχνιδιού παίζει καθοριστικό ρόλο στο σκηνικό που θα επικρατήσει. Με νίκη, οι «ερυθρόλευκοι» εδραιώνονται στο δεύτερο σκαλοπάτι, καθώς απομακρύνονται από το βασικό τους μνηστήρα που είναι οι γηπεδούχοι και παραμένουν σταθεροί μέχρι τέλους στο κυνήγι του πρωτοπόρου Ηρακλή. Από την άλλη, ο Παμβοχαϊκός εάν καταφέρει να προσθέσει στο ενεργητικό του μια ακόμα επιτυχία, τότε αλλάζει τα δεδομένα (για τη δεύτερη θέση), καθώς ο πήχης ανεβαίνει ακόμα ψηλότερα.

Στη Θεσσαλονίκη και στην κόντρα του Ηρακλή με τον Παναθηναϊκό τίποτα δεν θυμίζει αγώνες του παρελθόντος όπου οι δύο αντίπαλοι κοντράρονταν με φόντο τον τίτλο του πρωταθλητή. Σήμερα, βρίσκονται σε αντίθετες μοίρες με τον Γηραιό να βρίσκεται στην πρώτη θέση και τους πράσινους στην τελευταία. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, ωστόσο λόγω των ονομάτων το παιχνίδι χαρακτηρίζεται ντέρμπι. Κατά τα άλλα, ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση της Λαμίας με την ΕΑΠ. Αναλυτικά το πρόγραμμα: Ηρακλής - ΠΑΟ (17.00), Αρης - ΑΟ Κηφισιάς (20.00), Λαμία - ΕΑΠ (19.00). ΚΥΡΙΑΚΗ: Παμβοχαϊκός - Ολυμπιακός (17.00). ΡΕΠΟ: Φοίνικας Σύρου.

  • Ο αγώνας της Δευτέρας μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού που θα διαμορφώσει κατά πολύ τις ισορροπίες όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος μεταξύ των δύο φαβορί ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής για το Β` γύρο στην Α1 γυναικών. Αναλυτικά: ΘΕΣΕΙΣ 1-6: ΣΗΜΕΡΑ: Μαρκόπουλο - Βριλήσσια (19.00), Ολυμπιακός - Ηρακλής Κηφισιάς (19.00). ΔΕΥΤΕΡΑ: ΑΕΚ - ΠΑΟ (17.00). ΘΕΣΕΙΣ 7-12: Πανιώνιος - Πανελλήνιος (17.00), Ηρακλής - Αρτεμις (19.30), Αρτεμις - Ανατόλια (19.00)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ