Σάββατο 28 Γενάρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βαθιά αντιλαϊκή η κυβερνητική πολιτική στην Υγεία

Αλέκα Παπαρήγα: Χιλιάδες άνθρωποι δεν κάνουν προληπτικές εξετάσεις γιατί δεν έχουν το χρήμα και τις γνώσεις, δεν έχουν τη δυνατότητα, ενώ θα πρέπει να κάνουν υποχρεωτικά από τη στιγμή που γεννιούνται

  • Με την αγωνιστική διεκδίκηση ενός σύγχρονου, ενιαίου, δημόσιου και αποκλειστικά δωρεάν συστήματος Υγείας, απαντά το ΚΚΕ στις πολιτικές υποχρηματοδότησης, έντασης της εμπορευματοποίησης και της επιχειρηματικής δράσης στον τομέα Υγείας.
  • Η διαφορά του ΚΚΕ στα ζητήματα Υγείας δεν είναι μόνο στο ότι πληρώνει ο λαός, ότι η Υγεία είναι εμπόρευμα, αλλά και στην οργάνωση του συστήματος Υγείας. Δεν υπάρχει συλλογικό σύστημα αντιμετώπισης ασθενών με βάση την ασθένεια, την τάξη που ανήκει καθένας, πού κατοικεί, τον κλάδο που δουλεύει ή άλλες ιδιαιτερότητες.
  • Τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση στην Υγεία έχουν σκοπό την ακόμα πιο φτηνή εργατική δύναμη. Η πολιτική στην Υγεία, στην πρόληψη κλπ., σε όλες τις βαθμίδες, είναι η πιο βάρβαρη που έχουμε γνωρίσει στην Ελλάδα. Και μόνο αυτό πρέπει πραγματικά να ξεσηκώσει το λαό.

ΣΕΛ.  10  -  14

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ