Παρασκευή 6 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Ξεκινά ο δεύτερος γύρος

Ξεκίνημα του δεύτερου γύρου στην SUPER LEAGUE το Σαββατοκύριακο με την αρχή να γίνεται αύριο με την διεξαγωγή δυο αγώνων. Στο Παγκρήτιο ο Εργοτέλης θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο (17.15 ΝΟΒΑ ΣΠΟΡΤ 2), ενώ στην Λιβαδειά η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ με τα πολλά διοικητικά προβλήματα και κυρίως οικονομικά προβλήματα (19.30 ΝΟΒΑ ΣΠΟΡΤ 2).

Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τις παρακάτω αναμετρήσεις: Ο Ολυμπιακός πρώτος στην βαθμολογία θα αντιμετωπίσει την Δόξα Δράμας στο Καυτατζόγλειο (19.30 ΝΟΒΑ ΣΠΟΡΤ 1), με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να τονίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουν τον αντίπαλο που προέρχεται από την ισοπαλία με την ΑΕΚ. Νωρίτερα ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην Κέρκυρα (17.15 ΝΟΒΑ ΣΠΟΡΤ 1). Ο Ζερουάρδο Φερέιρα ζήτησε από τους παίκτες τη νίκη ώστε να ξεχαστεί το... χαμένο τρίποντο στο Αγρίνιο Την ίδια ώρα ο Αστέρας Τρίπολης θα κοντραριστεί με τον Παναιτωλικό (ΝΟΒΑ ΣΠΟΡΤ 3).

Στο πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στα ματς που θα αρχίσουν στις 15.00, η φορμαρισμένη Ξάνθη θα παίξει με τον ΠΑΟΚ (ΝΕΤ), ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί στο Περιστέρι τον ΟΦΗ (ΝΟΒΑ ΣΠΟΡΤ 2), ενώ στο Χαριλάου ο Αρης που προβληματίζει με την ως τώρα απόδοσή του θα αντιμετωπίσει τα Γιάννενα (ΝΟΒΑ ΣΠΟΡΤ 3.)

  • Στην απαγόρευση της μετακίνησης των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού για το ματς του Καυταντζογλείου την Κυριακή κόντρα στη Δόξα προχώρησε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΓΑ χθες. Για γενική απόφαση που έχει ληφθεί για προληπτικούς λόγους και αφορά τις μετακινήσεις οπαδών από και προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο γγΑ. Υπενθυμίζεται ότι για τον συγκεκριμένο αγώνα σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ είχε ανακοινώσει επίσημα ότι προτίθεται να αγοράσει εισιτήρια.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ