Τετάρτη 14 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Πρωτοχρονιάτικη γιορτή του ΚΚΕ

Στις 3 και 4 Γενάρη στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό για παιδιά και μεγάλους

Από τις αντίστοιχες περσινές εκδηλώσεις για τα παιδιά στον Περισσό
Από τις αντίστοιχες περσινές εκδηλώσεις για τα παιδιά στον Περισσό
Μια ξεχωριστή πρόταση για τις γιορτές αποτελεί το διήμερο Πρωτοχρονιάτικο φεστιβάλ του ΚΚΕ για παιδιά και μεγάλους που θα γίνει στις 3 και 4 Γενάρη στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό με ελεύθερη είσοδο. Το Πρωτοχρονιάτικο φεστιβάλ έρχεται μετά την επιτυχία που σημείωσαν οι πολιτιστικές δραστηριότητες της ΚΝΕ για τα παιδιά και τους νέους γονείς τον προηγούμενο χρόνο.

Στη διάρκεια του φετινού διημέρου εκδηλώσεων θα γίνουν θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, παιδικά εργαστήρια, προβολή ταινίας και παιχνίδια με παραδοσιακά έθιμα. Θα υπάρχει χώρος για συζήτηση, προβληματισμό, αναζήτηση πραγματικών διεξόδων στα όσα καθημερινά βιώνουν οι νέοι γονείς. Το Φεστιβάλ θα κορυφωθεί με μία μεγάλη συναυλία, στην οποία θα παρουσιαστεί το ποίημα του Γιάννη Ρίτσου «Πρωινό Αστρο», που γράφτηκε για τη γέννηση της κόρης του και για όλα τα παιδιά.

Ανάλογες δραστηριότητες τις ημέρες των γιορτών ετοιμάζονται σε διάφορες πόλεις. Την ερχόμενη Κυριακή 18 Δεκέμβρη θα γίνει Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για παιδιά από τη Νομαρχιακή Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας της ΚΝΕ, στο στέκι του Εργατικού Κέντρου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Η είσοδος είναι δωρεάν και η εκδήλωση περιλαμβάνει προβολή ταινίας κινουμένων σχεδίων, αφήγηση παραμυθιού, χριστουγεννιάτικα έθιμα και κάλαντα, εργαστήρι χειροτεχνίας, μουσικά δρώμενα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ