Κυριακή 11 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δραστηριότητες Επιτροπών Ειρήνης
  • Την ετήσια συνεστίασή της πραγματοποιεί η Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης, σήμερα Κυριακή, στις 12.30 μ.μ., στο κέντρο διασκέδασης «ΤΖΑΝΗΣ», στο δρόμο από Χαριλάου προς Θέρμη (λεωφορείο 66, στάση «Αστυνομία»).
  • Η Παναθηναϊκή Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΠΕΔΥΕ) διοργανώνει και φέτος για την περίοδο των γιορτών το «Παζάρι της Ειρήνης», στα γραφεία της ΠΕΔΥΕ, Θεμιστοκλέους 56, 1ος όροφος. Τα εγκαίνια θα γίνουν την Τετάρτη 14 Δεκέμβρη στις 7 μ.μ. και θα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή το πρωί 9-2 και το απόγευμα 6-8, έως τις 5 Γενάρη 2012.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Γούβας διοργανώνει αύριο Κυριακή, στις 11.30 π.μ. εκδήλωση με θέμα «Η κρίση, οι εξελίξεις στο Αιγαίο και την Αν. Μεσόγειο και τα καθήκοντα του αντιιμπεριαλιστικού κινήματος», στο μεζεδοπωλείο «Λαϊκό Στέκι» (πλατεία Πλυτά 1, Γούβα).
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Ιλίου διοργανώνει εκδήλωση - αφιέρωμα στον Μπέρτολτ Μπρεχτ, την Παρασκευή 16 Δεκέμβρη στις 7.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη».

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ