Παρασκευή 25 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε προχθές στο Πολυτεχνείο Κρήτης εκδήλωση για τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση του ΚΚΕ, που διοργάνωσε η Τομεακή Οργάνωση Πολυτεχνείου Κρήτης της ΚΝΕ. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης προβλήθηκαν βίντεο του Κόμματος για το δανεισμό της Ελλάδας, τα μέτωπα πάλης και τη δίμηνη οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ. Στο χώρο υπήρχε έκθεση φωτογραφίας από την 48η απεργία στις 19-20/10 και φωτογραφικό αφιέρωμα στα 93 χρόνια ΚΚΕ, ενώ λειτουργούσε και βιβλιοπωλείο με βιβλία της «Σύγχρονης Εποχής». Την πολιτική ομιλία έκανε ο Δημήτρης Βιτάλης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Μετά την ομιλία ακολούθησαν ερωτήσεις και πλούσια συζήτηση. Η εκδήλωση έκλεισε με κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση του Κόμματος, στο οποίο ανταποκρίθηκαν πολλοί από τους παρευρισκόμενους.

Οι εκδηλώσεις της ΚΝΕ συνεχίζονται και αυτές τις μέρες είναι προγραμματισμένες οι εξής:

Σήμερα Παρασκευή

Η Τομεακή Οργάνωση Φυσικομαθηματικής Πάτρας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Η πρόταση του ΚΚΕ», στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα Φ7 του Φυσικού. Ομιλήτρια η Ασπα Πάλλη, μέλος της Αχτιδικής Επιτροπής ΑΕΙ - Πάτρας του ΚΚΕ.

Αύριο Σάββατο

Οι μαθητικές Οργανώσεις Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση, με θέμα «Η ίδρυση του ΚΚΕ», στις 6 μ.μ., στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης (πλατεία Ιπποδρομείου). Θα μιλήσει ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Νωρίτερα, την ίδια μέρα, θα πραγματοποιηθεί ιστορικός περίπατος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου οι μαθητές θα περιηγηθούν σε μέρη της πόλης όπου έλαβαν χώρα σημαντικές στιγμές της ταξικής πάλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ