Πέμπτη 27 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΛΑ.Ο.Σ.
Αναδίνει από παντού τη βρώμα της προβοκάτσιας

Σε Ερώτηση που κατέθεσε, αναπαράγει τις αθλιότητες κυβέρνησης και παρακρατικών ότι την Πέμπτη «το ΠΑΜΕ αντικατέστησε την ΕΛ.ΑΣ.»

Να πάει ένα βήμα πιο πέρα την προβοκάτσια, που με ευθύνη της κυβέρνησης εκτέλεσαν οι παρακρατικοί σε βάρος του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, αναλαμβάνει για μια ακόμη φορά ο ΛΑ.Ο.Σ. Μόλις την περασμένη Κυριακή, ο Γ. Καρατζαφέρης έδωσε πολιτική κάλυψη στους προβοκάτορες, αναμασώντας τις φαιδρότητες ότι παρεμποδίστηκαν από το ΠΑΜΕ να διαδηλώσουν και ότι το ταξικό κίνημα «προστάτευσε τη Βουλή» και όχι βέβαια την πρωτόγνωρα μαζική απεργιακή κινητοποίησή του.

Χτες, ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Α. Γεωργιάδης επανήλθε με Ερώτηση προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, από τον οποίο προβοκατόρικα ζητάει να μάθει αν ισχύουν οι δηλώσεις του εκπροσώπου της Αστυνομίας μετά τα γεγονότα, ότι «η ΕΛ.ΑΣ. δεν παρενέβη διότι ήταν σε συνεννόηση με το ΠΑΜΕ, το οποίο ζήτησε να μην επέμβει για να μην αυξηθεί η βία». Δε διστάζει, μάλιστα, στην Ερώτησή του να βαφτίσει «πολίτες» τους προβοκάτορες με τις κουκούλες, τα κλομπ, τα δακρυγόνα και τον υπόλοιπο εξοπλισμό με τα οποία επιτέθηκαν σε απεργούς διαδηλωτές και ζητά απάντηση ως προς το γιατί «δεν επενέβη η ΕΛ.ΑΣ., μήπως με δική σας εντολή, όταν μπροστά της ξυλοκοπούνται αναμεταξύ τους πολίτες;». Ο ίδιος ρωτάει τον αρμόδιο υπουργό, που έχει την πρώτη ευθύνη για την προβοκατόρικη επίθεση, μήπως αυτός έδωσε «την άδεια στο ΠΑΜΕ να αντικαταστήσει την ΕΛ.ΑΣ.».

Σκοπός του είναι να συκοφαντήσει το ταξικό κίνημα ότι δρα σε συνεννόηση με την Αστυνομία, άρα σαν κατασταλτική δύναμη. Η Ερώτηση του ΛΑ.Ο.Σ. ακολουθεί τη γραμμή που χάραξε με τον πλέον επίσημο τρόπο ο Θ. Πάγκαλος, αναρωτώμενος στο Υπουργικό Συμβούλιο της περασμένης Πέμπτης: «Δεν μπορεί το ΚΚΕ να παίρνει τέτοια εξουσία. Ως τι περιφρουρεί τη Βουλή;». Τις ίδιες αθλιότητες αναπαράγουν μέρες τώρα τα αστικά ΜΜΕ, για να δώσουν άλλοθι στους παρακρατικούς. Με τον ίδιο τρόπο, εφημερίδες, όπως το «Βήμα», προετοίμαζαν από την περασμένη ακόμα βδομάδα το έδαφος για τη δολοφονική επίθεση, παρουσιάζοντας το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ να περιφρουρούν τη Βουλή στην απεργία της 5ης Μάη 2010.

Την ίδια άτιμη προπαγάνδα αναπαράγουν και οι υποτιθέμενες «αντιεξουσιαστικές» κινήσεις και άλλα αυτοαποκαλούμενα «αριστερά» σχήματα, φανερώνοντας ότι το αντιΚΚΕ μένος και ο φόβος για την οργανωμένη πάλη του λαού είναι αυτά που τους ενώνουν στη μάταιη προσπάθειά τους να καλύψουν τους προβοκάτορες και με ψέματα να παρουσιάσουν το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ σαν καθεστωτικές δυνάμεις, για να καλλιεργήσουν σύγχυση και απογοήτευση στους εργαζόμενους και στο λαό.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ