Σάββατο 3 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
«Φινάλε» αγωνίας

«Φινάλε» αγωνίας επιφυλάσσει η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Α1 που ξαναρχίζει σήμερα μετά από διακοπή 10 ημερών περίπου εξαιτίας των αγώνων της Εθνικής ομάδας. Η 13η αγωνιστική λοιπόν ανεβάζει το... θερμόμετρο της έντασης αφού περιλαμβάνει δυο ντέρμπι που θα κρίνουν το σκηνικό στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας ενόψει του Β` γύρου. Το ενδιαφέρον λοιπόν μετατίθεται για αύριο και επικεντρώνεται σε δυο γήπεδα. Το κλειστό της Θέρμης, όπου ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό και στο ΟΑΚΑ όπου ο Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί με το Περιστέρι που είναι πρώτο και αήττητο. Οι «πράσινοι» έχουν το πάνω χέρι (από το 1992 κι έπειτα) με 11-0, αλλά το πλεονέκτημα για την ομάδα της «δυτικής όχθης» αφού χάσουν ή νικήσουν πάλι θα μονοπωλούν την κορυφή της βαθμολογίας . Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη θα παίξουν χωρίς άγχος. Στην αντίπερα όχθη, στους γηπεδούχους επικρατεί αισιοδοξία μετά και την πολυ καλή εμφάνιση στην Πολωνία εναντίον της Σλασκ..

Στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό με το «Δικέφαλο» να δείχνει ανανεωμένος παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Η σπουδαία νίκη επί της Ολίμπια Λουμπλίανας με 75-64 που του έδωσε το πλεονέκτημα για την πρόκριση στην ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ και η πολύ καλή εμφάνιση όλων των παικτών και ιδιαίτερα του Λιαδέλη (36π) μετρίασε κάπως το βαρύ κλίμα που επικρατούσε τον τελευταίο καιρό. Μια ακόμη νίκη επί σπουδαίου αντιπάλου, όπως ο Ολυμπιακός, θα ήταν ό,τι καλύτερο για την ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη. Στους «ερυθρόλευκους», μετά την επιτυχία κόντρα κόντρα στη Βερόνα δηλώνουν έτοιμοι για μια ακόμη... Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ «χαράς ευαγγέλια» δημιούργησε η απόδοση του Ράτζα στο παιχνίδι της Τετάρτης αν και τραυματίας. Στα υπόλοιπα παιχνίδια η ΑΕΚ θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της εκτός έδρας κόντρα στο Μαρούσι, ενώ σήμερα τα φαβορί αναμένεται να έχουν τον πρώτο λόγο στις συναντήσεις.

Το πρόγραμμα: ΣΗΜΕΡΑ: (Αλεξάνδρειο, 17.00 ΕΤ-3) Αρης-Ηράκλειο (Δάφνη, 17.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) Δάφνη-Μίλων, (Νεάπολης, 17.00) Μακεδονικός-Ηρακλής (Ν. Σμύρνης, 19.00 ΝΟΒΑ) Πανιώνιος-Νήαρ Ηστ. ΚΥΡΙΑΚΗ: (ΠΑΟΚ, 17.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (Αμαρουσίου, 17.00), Μαρούσι-ΑΕΚ (ΟΑΚΑ, 21.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) Παναθηναϊκός-Περιστέρι.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ