TEΛ ΑΒΙΒ.-- Νέες μαζικές διαδηλώσεις πραγματοποίησαν χτες στους δρόμους των μεγαλύτερων πόλεων του Ισραήλ χιλιάδες εργαζόμενοι που διαμαρτύρονται για την ακριβή στέγη, αλλά και γονείς που βγήκαν στους δρόμους με τα καροτσάκια μετά την απαράδεκτη δήλωση του υπουργού Παιδείας Γιδεών Σάαρ πως είναι «παράλογη η δωρεάν παιδεία για παιδιά μεγαλύτερα των 10 ετών»!
Το δρόμο των κινητοποιήσεων, μετά τους γιατρούς που απεργούν εδώ και τρεις μήνες και τους νεολαίους που διαμαρτύρονται για το υψηλό κόστος ζωής, πήραν χτες και οι ταξιτζήδες που αντιδρούν στα πανάκριβα καύσιμα και στο μεγάλο κόστος συντήρησης των αυτοκινήτων τους - εργαλείων δουλειάς.
Χτες, οι εκπρόσωποι του κινήματος διαμαρτυρίας για την ακριβή στέγη και το κόστος ζωής πραγματοποίησαν μεγάλες διαδηλώσεις σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας, ανανεώνοντας το ραντεβού για αύριο, Σάββατο, προειδοποιώντας ότι θα εντείνουν τον αγώνα τους απέναντι στην αναλγησία της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Νετανιάχου.