Παρασκευή 29 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
Ωρα για το χρυσό...

Εχοντας ήδη πετύχει πάρα πολλά μέχρι τώρα, με την τρίτη παρουσία της σε τελικό διεθνούς διοργάνωσης (μετά από αυτές των Ολυμπιακών Αγώνων και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος) και την εξασφάλιση για πρώτη φορά (όσον αφορά το γυναικείο πόλο) μεταλλίου σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου, η Εθνική γυναικών αντιμετωπίζει σήμερα την Κίνα (16.00, ΕΤ1) στον τελικό του τουρνουά πόλο της φετινής διοργάνωσης στη Σανγκάη. Παρά όμως τη μέχρι τώρα επιτυχία, για τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση η αποστολή δεν τελειώνει εδώ, αφού πλέον ο στόχος είναι η κατάκτηση της κορυφής.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Δεν τα κατάφερε η Δράκου

Μετά τα δύο πανελλήνια ρεκόρ στα 50μ. ύπτιο η Νόρα Δράκου δεν κατάφερε να συνεχίσει τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σαγκάης. Η Ελληνίδα κολυμβήτρια πήρε μέρος στα προκριματικά των 100μ. ελεύθερο και με χρόνο 55.52 κατετάγη στην 24η θέση και δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του αγωνίσματος.

  • Παγκόσμιο ρεκόρ (το πρώτο μετά το 2009, όταν καταργήθηκαν τα εξελιγμένα μαγιό) σημείωσε ο Αμερικανός Ράιαν Λόχτε, αφού στα 200 Μ.Α. πρώτευσε με χρόνο 1.54.00 βελτιώνοντας το δικό του παλιό ρεκόρ που ήτα 1.54.10.
  • Ιταλία και Σερβία είναι το ζευγάρι που θα συναντηθεί το Σάββατο στον τελικό του τουρνουά πόλο των ανδρών, αφού στους χτεσινούς ημιτελικούς επικράτησαν της Κροατίας με 9-8 και της Ουγγαρίας με 15-14, αντίστοιχα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ