Τετάρτη 6 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΗΡΑΚΛΗ - ΚΑΒΑΛΑΣ
Αρνήθηκε ο Σ. Ψωμιάδης

Το άσπρο μαύρο δε διστάζουν να κάνουν οι επιχειρηματίες του ποδοσφαίρου, προκειμένου να συνεχίσουν τα παιχνίδια συμφερόντων με γνώμονα φυσικά το μεγαλύτερο όφελος για αυτούς. Ετσι, μια διαφορετική και εντελώς νέα εκδοχή στο θέμα της συνένωσης της Καβάλας με τον Ηρακλή έδωσε ο Σταύρος Ψωμιάδης, κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, όπου είχε κληθεί να δώσει διευκρινίσεις.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα είπε ο πρόεδρος των Αργοναυτών δεν τίθεται καν θέμα συγχώνευσης των δύο ομάδων και η μόνη απόφαση που έχει παρθεί έχει να κάνει με τη μετακόμιση της Καβάλας στη Θεσσαλονίκη, ως αντίδραση στη στάση του δημάρχου.

Ο Σταύρος Ψωμιάδης, μάλιστα, δεν παρέλειψε να εκφράσει και την έκπληξή του για την κλήση του από την Επιτροπή απλώς και μόνο για ενημέρωση πάνω στα όσα δημοσιεύθηκαν τις τελευταίες μέρες, τονίζοντας ότι με αυτή τη λογική, κάθε βδομάδα θα έπρεπε να καλείται και κάποια άλλη ομάδα για να δίνει διευκρινίσεις.

  • Μπλόκο» στη συγχώνευση Ηρακλή και Καβάλας έκανε το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Καβάλας. Η τροποποίηση του ονόματος ζητήθηκε από τη διοίκηση των «αργοναυτών», αλλά δεν προχώρησε, ανακουφίζοντας - τουλάχιστον προσωρινά - τους φιλάθλους της Καβάλας που δίνουν μάχη, προκειμένου να μην προχωρήσει η συγκεκριμένη ιδιότυπη ενοποίηση.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ