Τρίτη 5 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Παρουσίασε Δασκαλάκη - Χαβίτο

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε επίσημα χτες τους Σήφη Δασκαλάκη και Φρανθίσκο Χαβίτο, με τον πρώτο να υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με οψιόν (δικαίωμα επιλογής) ανανέωσης για έναν ακόμη, ενώ ο δεύτερος κλειστό τριετές. Ο Ισπανός μέσος εμφανίστηκε χαρούμενος για τη μεταπήδησή του στους πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ παράλληλα τόνισε πως δεν έχει επηρεαστεί από την αγωνιστική του απραξία το τελευταίο διάστημα. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στον Ολυμπιακό. Είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για μένα να εξελιχθώ στην καριέρα μου σε μία τόσο μεγάλη ομάδα. Ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η ομάδα. Είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός, για να παίζουν οι καλύτεροι και να αποδίδει καλύτερα η ομάδα».

Για το αν πιστεύει πως θα κερδίσει θέση βασικού είπε: «Πάντα οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής θέλει να είναι βασικός στην ομάδα του. Το ότι υπάρχει ανταγωνισμός είναι καλό γιατί βοηθάει τους παίκτες να παίξουν καλά και να βελτιώσουν τη θέση τους».

Από την πλευρά του ο Σήφης Δασκαλάκης τόνισε: «Τιμή μου που διαδέχομαι ως Ελληνας τον Αντώνη Νικοπολίδη. Ηρθα στον μεγαλύτερο σύλλογο. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Γνωρίζω πολύ καλά τις απαιτήσεις. Ηρθα να δουλέψω σκληρά, με επιμονή και υπομονή, για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με έφεραν. Ελπίζω φέτος να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους που διεκδικούμε».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ