Σάββατο 16 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΚΝΕ
Ημερήσια εκδρομή για μαθητές Γυμνασίων

Μια ημερήσια εκδρομή στην Πάρνηθα για μαθητές των Γυμνασίων από την Αθήνα, τον Πειραιά και το Υπόλοιπο Αττικής, διοργανώνεται με πρωτοβουλία του ΚΣ της ΚΝΕ για μαθητές Γυμνασίων την Τρίτη 19 Απρίλη.

Το πρόγραμμά της περιλαμβάνει περιήγηση σε μονοπάτι του βουνού, περνώντας και από εκτάσεις του που κάηκαν στις μεγάλες πυρκαγιές των τελευταίων χρόνων. Ακόμη οι μαθητές γυμνασίων θα έχουν ευκαιρία να επιδοθούν σε αθλοπαιδιές και να συζητήσουν με αφορμή το βιβλίο «Ανθρωπος αυτός ο γίγας».

Η μετάβαση θα γίνει δωρεάν με πούλμαν, που θα αναχωρήσουν στις 9.30 π.μ. από την έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις κατά τόπους Οργανώσεις της ΚΝΕ και στο τηλέφωνο: 6942 693007.


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ