Τρίτη 22 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FOOTBALL LEAGUE
Μεγάλη ανατροπή

Χωρίς νικητή και γκολ έληξε η αναμέτρηση της Νεάπολης με τον ΠΑΣ να διατηρείται στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ο Λεβαδειακός πέτυχε νίκη - ανατροπή στην έδρα της Ηλιούπολης.

Οπως στον πρώτο γύρο, έτσι και τώρα Ιωνικός και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 0-0. Οσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, στο πρώτο μέρος, ο Ιωνικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, οι φάσεις όμως δημιουργήθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο όταν οι δύο ομάδες αποφάσισαν να παίξουν πιο ανοιχτά.

Στην Ηλιούπολη, ο Λεβαδειακός, αν και βρέθηκε να χάνει 2-0, πέτυχε τέσσερα γκολ στο διάστημα 42' - 90' και έφυγε με τη νίκη (2-4), στο ντεμπούτο του Γιάννη Παπακώστα στον πάγκο. Κόντρα στη ροή της αναμέτρησης, καθώς οι Βοιωτοί είχαν τον έλεγχο στο πρώτο 20λεπτο, οι γηπεδούχοι έφτασαν στην επίτευξη δύο τερμάτων μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών. Αρχικά ήταν ο Λαμπρόπουλος στο 22' άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, ενώ ο Ηλιόπουλος στο 27' με μονοκόμματο σουτ παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία του Κυριακίδη.

Ο Λεβαδειακός δεν πτοήθηκε και ο Στέφανο Ναπολεόνι πήρε προσωπικά την υπόθεση. Στο 42' κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπάρκογλου, στο 62' έκανε τη σέντρα από την οποία προήλθε το αυτογκόλ του Νικολόπουλου, ενώ στο 72' με δυνατό σουτ πέτυχε το 3-2. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο φινάλε ο Ζουρούδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ