Τρίτη 15 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΟ
Ποινή σοκ για Χάβο

Εξάντλησε την αυστηρότητά της η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, στον Μ. Χάβο. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, για την αποβολή του (λόγω εξύβρισης) στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για δύο μήνες και με 10 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο. Ισόποση είναι και χρηματική ποινή που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ, η οποία θα εφεσιβάλει τις αποφάσεις.

Σε ανακοίνωση τους οι «ασπρόμαυροι» υπονοούν σαφέστατα ότι αντιμετωπίζονται με «δύο μέτρα και δύο σταθμά». Μεταξύ άλλων, αναφέρουν ότι περιμένουν πως «ο αθλητικός εισαγγελέας κ. Φάκος θα πράξει το καθήκον του και θα τον αθωώσει τελικά, όπως αν δεν κάνουμε λάθος έκανε πρόσφατα σε άλλη περίπτωση». Και δηλώνουν πως «η όλη προσπάθεια να πάρουμε στα σοβαρά τη λειτουργία των οργάνων πέφτει, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, στο κενό».

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός «έπεσε» στα μαλακά. Για τον τραυματισμό του επόπτη από κέρμα τιμωρήθηκε με 28.500 ευρώ. Στην ΑΕΚ - για τα επεισόδια με τον Παναθηναϊκό, στην αναμέτρηση κυπέλλου - επιβλήθηκε μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 100 χιλιάδων ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα εκτίσουν την ποινή τους στον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα και θα έχουν φιλάθλους στον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ