Παρασκευή 28 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΛΑΪΚΗ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ με αφορμή τα γεγονότα στη Νομική

Αρση του ασύλου αποφάσισαν οι Πρυτανικές αρχές. Παρέμβαση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, να μην ασκηθεί βία κατά των μεταναστών, να ικανοποιηθούν τα άμεσα δίκαια αιτήματά τους

  • Η απόφαση της Πρυτανείας για άρση του ασύλου στη Νομική, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να μπουν αστυνομικές δυνάμεις μέσα στη σχολή, ανοίγει το δρόμο στην κυβέρνηση για την κατάργηση του ασύλου. Η όποια εξέλιξη για την τύχη των έγκλειστων στη Νομική δεν πρόκειται να μειώσει την ένταση της καταστολής σε βάρος των μεταναστών.
  • ΚΚΕ: Η κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα άμεσα δίκαια αιτήματα των μεταναστών. Αν χρησιμοποιήσει την κρατική καταστολή ενάντιά τους, δεν θα έχει μόνο την ευθύνη γι' αυτή την αποτρόπαια πράξη αλλά και για τις συνολικές παρενέργειες που θα δημιουργήσει.
  • ΠΑΜΕ: Ολα τα ταξικά συνδικάτα, οι ομοσπονδίες, τα εργατικά κέντρα, να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στα δίκαια αιτήματα των μεταναστών. Ελληνες και ξένοι εργάτες έχουν κοινό αντίπαλό τους την πολιτική της εκμετάλλευσης κυβέρνησης , κεφαλαίου, ΕΕ. Αυτήν πρέπει να στοχοποιούμε.

ΣΕΛ.  8

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ