Τρίτη 4 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Ποδαρικό με τρία ματς

Η πρεμιέρα του δεύτερου γύρου στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας ξεκινάει σήμερα με τρία παιχνίδια. Συγκεκριμένα, στην Ξάνθη, όπου και θα γίνει το κυριότερο ματς, η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Οι ακρίτες με καλή ψυχολογία θέλουν τη νίκη και αυτό πιστεύει και ο τεχνικός τους, κ. Παπαδόπουλος: «Ο αντίπαλός μας είναι σε κάμψη αφού αντιμετωπίζει διοικητικά αλλά και αγωνιστικά προβλήματα. Εμείς είμαστε σε καλό δρόμο και μπορούμε ακόμη και το τρίποντο». Στην αντίπερα όχθη ο κόουτς των «πρασίνων», κ. Φερέιρα, τόνισε μεταξύ άλλων: «Πρέπει να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα ώστε να λυθούν τα πόδια μας. Νομίζω ότι στην Ξάνθη θα γίνει αυτό και θα πάρουμε αυτό που θέλουμε ώστε να βρούμε το δρόμο μας».

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος θα κοντραριστεί με την ουραγό Λάρισα, όπου και οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη, αφενός οι γηπεδούχοι να ανεβούν στη βαθμολογία και αφετέρου οι φιλοξενούμενοι να προσπαθήσουν για μια νέα αρχή συνδυασμένη από ένα καλό αποτέλεσμα.

Τέλος, το σημερινό πρώτο μενού του νέου έτους θα ολοκληρωθεί στο Χαριλάου, όπου ο Αρης θα αντιμετωπίσει την Καβάλα, που είναι κοντά στη συμφωνία με τον Ιταλό προπονητή Σέρζι Κόσμι.

Αναλυτικά τα σημερινά παιχνίδια: Ξάνθη - Παναθηναϊκός (17.15, ΝΕΤ), Ατρόμητος - Λάρισα (17.15, ΝΟΒΑ ΣΠΟΡ 2), Αρης - Καβάλα (19.30, ΝΟΒΑ ΣΠΟΡ 2).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ