Τρίτη 30 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Ξεχώρισαν Καβάλα, Κολοσσός Ρόδου

Η εντυπωσιακή πορεία της Καβάλας που έφθασε σε μια ακόμη νίκη στην έδρα της, η εκκωφαντική ήττα του Αρη στη Ρόδο και η επίδειξη δύναμης που έκαναν για μια ακόμη φορά τα δυο απόλυτα φαβορί, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, ήταν τα στοιχεία που ξεχώρισαν από την 6η αγωνιστική της Α1.

Στην Καβάλα η τοπική ομάδα συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα καθώς επικράτησε και του Ηρακλή στην έδρα της (παραμένει αήττητη στο σπίτι της) με 79-65 και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Στη Ρόδο τη νίκη της ημέρας πέτυχε ο Κολοσσός ο οποίος επικράτησε του Αρη με 89-70 που έφθασε στη δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία του έχοντας σαν κορυφαίους τους Τσάμη και Χαρίση. Αντίθετα, για τους κίτρινους ήταν το δεύτερο συνεχόμενο στραπάτσο μετά και την ήττα στο Περιστέρι. Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε και η ΑΕΚ που πέρασε από το Περιστέρι επικρατώντας με 87-82 στην παράταση (κ.α. 77-77) με κορυφαίο τον Δήμο Ντικούδη (24π) και αφού προηγουμένως βρέθηκε να χάνει με 13 πόντους. Ετσι η Ενωση βρίσκεται πλέον εντός της πρώτης τετράδας.

Για τις ήττες στην Ευρωλίγκα ξέσπασαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός που δε συνάντησαν προβλήματα απέναντι σε Μαρούσι (102-65) και Πανελλήνιο (92-65) αντίστοιχα. Τέλος, εύκολο απόγευμα είχε ο ΠΑΟΚ στην έδρα του με αντίπαλο τον Ικαρο Καλλιθέας (70-59).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Παναθηναϊκός 12, Ολυμπιακός 12, Καβάλα 10, ΑΕΚ 9, Αρης 9, ΠΑΟΚ 9, Περιστέρι 9, Κολοσσός Ρόδου 9, Ικαρος Καλλιθέας 9, Μαρούσι 8, Ηρακλής 8, Πανελλήνιος 7, Πανιώνιος 7, Ηλυσιακός 5. Σημ.: Πανιώνιος και Ηλυσιακός έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ