Τρίτη 9 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΛΑ.Ο.Σ.
Ανησυχία από την απώλεια ψήφων

Μετά την πρώτη μετεκλογική εκτίμηση ότι «δυστυχώς, ενισχύθηκε το ΚΚΕ», την οποία έκανε το βράδυ της Κυριακής ο Α. Γεωργιάδης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, σήμερα συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΛΑ.Ο.Σ. για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος. Απ' την υποχώρηση του ΛΑ.Ο.Σ. (έχασε περίπου 180.000 ψήφους σε σχέση με τις βουλευτικές του 2009) φαίνεται πως αναθάρρησαν τα στελέχη εκείνα στο εσωτερικό που βρίσκονται σε αντιπαράθεση με τον πρόεδρό του Γ. Καρατζαφέρη και είχαν εκφράσει ενστάσεις για τις επιλογές του στις Περιφέρειες Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας. Ηδη ο Μ. Βορίδης δήλωσε ότι «ο ΛΑ.Ο.Σ. δεν έχει κανένα λόγο να πανηγυρίζει».

Την ανησυχία του για τα εκλογικά αποτελέσματα που αφορούν στο ΚΚΕ, εξέφρασε και χτες ο Α. Γεωργιάδης. «Εάν το ΚΚΕ, για να πάμε συγκεκριμένα, εκλάβει τη χτεσινή του επιτυχία, γιατί το ΚΚΕ είχε μια μεγάλη επιτυχία χτες, να μην κοροϊδευόμαστε, ως πολιτική νομιμοποίηση για να κλείνει πάλι τα λιμάνια, για να εμποδίζει να προσεγγίζουν τα κρουαζιερόπλοια, για να κλείνει κάθε μέρα τους δρόμους, δηλαδή για να βλάπτει έτι περαιτέρω την προσπάθεια της χώρας να ξεφύγει από την χρεοκοπία, με συγχωρείτε αυτό είναι δυστυχώς δυστυχέστατο, όχι μόνο δυστυχώς», είπε σε συνέντευξή του (ρ/σ «Φλας»), δείχνοντας ότι οι αγώνες του λαού ενάντια στην πολιτική που συνυπηρετεί με την κυβέρνηση και τη ΝΔ είναι αυτό που τρομάζει πραγματικά τον ΛΑ.Ο.Σ.

  • Την ετοιμότητά της για συμμετοχή σε κυβερνήσεις συνεργασίας επαναβεβαίωσε την επομένη των εκλογών η Ντ. Μπακογιάννη, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι αυτό αποτελεί λαϊκή απαίτηση! «Η κοινωνία απαιτεί εθνική συνεννόηση, ζητά ειλικρίνεια, θέλει δράση και περιμένει να δει αποτελέσματα», είναι σύμφωνα με την πρώην υπουργό το μήνυμα της κάλπης.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ