Δευτέρα 8 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Υπόθεση... Μιραλάς

Ο Μιραλάς έκλεψε την παράσταση στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο

Eurokinissi

Ο Μιραλάς έκλεψε την παράσταση στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο
Με μπροστάρη και κορυφαίο τον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (34'-69'), οι «ερυθρόλευκοι» διέλυσαν με σκορ 5-0 τον Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης»,

Ο Τοροσίδης (69'), ο Πάντελιτς (78') και ο Αλμπερτ Ριέρα (90+3') είναι οι σκόρερ των άλλων τερμάτων, με τον Ισπανό άσο να κερδίζει... κατά κράτος τη μάχη με τον αδελφό του Σίτο.

Κομμένος... στη μέση παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός, μιας και η απουσία των Ντουντού και Ιμπαγάσα, σε συνδυασμό με την κακή εμφάνιση του Φουστέρ ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής στο δημιουργικό κομμάτι. Ο Μιραλάς ήρθε να καλύψει ...με έμμεσο τρόπο τα κενά, παίρνοντας τ' όπλο του δύο φορές, προκαλώντας κύματα ενθουσιασμού στο φαληρικό γήπεδο, με τα τέρματα που πέτυχε, αλλά και με τις ενέργειές του.

Ο,τι και να γίνει στα εναπομείναντα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός θα παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αφού έφτασε στους 21 πόντους. Τέσσερις περισσότερους από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός: Πάρντο, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ (62΄ Μοντέστο), Αβρ. Παπαδόπουλος, Ραούλ Μπράβο, Ουρτάδο, Γ. Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Φουστέρ (71΄ Πάντελιτς), Ριέρα, Μιραλάς (77΄ Νέμεθ).

Πανιώνιος: Μάχο, Κοντοές, Λάτκα, Σιόβας, Βαρό, Τσότσαλιτς, Σάμαρης, Κουμορτζί (83΄ Κολοβός), Μπάλαμπαν (66΄ Κούκετς), Γουνδουλάκης (60΄ Χίκα), Ριέρα.

Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι όπου θα κρινόταν στο γκολ ο Σολάκης στο 61΄ πέτυχε το «χρυσό» τέρμα για τον Ολυμπιακό Βόλου και χάρισε τη νίκη με 1-0 στην ομάδα του κόντρα στη Κέρκυρα.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι γηπεδούχοι, λόγω αποβολής του Σανκαρέ.

Ολυμπιακός Βόλου: Γιακούποβιτς, Αλβάρεζ, Μάρτιν (76΄ Κάστρο), Σανκαρέ, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Ζέλεσι, Ρόκας (46΄ Καπετάνος), Ούμπιντες, Μόνχε, Σολάκης (67΄ Μπρέσκα)

Κέρκυρα: Κωνσταντόπουλος, Κοντοδήμος, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Καλαντζής (63΄ Γιάντσης), Επστάιν, Στολτίδης, Μακρής, Τσίγκας, Χαμπλ (55΄ Φλαβίνιο) , Γκουστάβο

  • Πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στη κατηγορία πέτυχε ο Πανσερραϊκός στην Τρίπολη επικρατώντας του Αστέρα με 0-2.

Τα «λιοντάρια», αν και αγωνίστηκαν από το 49' με δέκα παίκτες, επικράτησαν 2-0 στην έδρα της ομάδας της Πελοποννήσου, η οποία απέδειξε, για ακόμη μία φορά ότι στα εκτός μπορεί να είναι «κούκλα», στο «σπίτι» της όμως είναι... πανούκλα.

Χωρίς εντός έδρας νίκη για φέτος παραμένει η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου, η οποία διαμαρτύρεται για γκολ που δε μέτρησε στο 4'. Από την άλλη, για την ομάδα του Κοκότοβιτς, σκόραραν οι Παντελιάδης (21') και Γεωργιάδης στο 51'.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Φυτανίδης (52΄ Τσαμπούρης), Ορόθκο, Πουλίδο, Ουριμπάρι, Λαδάκης, Μπαστία (55΄ Ουντότζι), Καρέρα (46΄ Φορτούνης), Ροτζέριο, Αράς, Ρομπέρτο

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Αλβαρεζ, Μαβένε, Αμο, Παντελιάδης, Κάστρ

  • Οι Ακρίτες ήθελαν πάση θυσία τη νίκη κόντρα στον Ηρακλή, αλλά το μόνο που πέτυχαν, ήταν να πάρουν - μετά κόπων και βασάνων - έναν πόντο από το ματς με τον Ηρακλή (2-2) στα Πηγάδια.

Ο Βάλλας έδωσε το προβάδισμα στην Ξάνθη στο 19ο λεπτό, για να ακολουθήσει ένα εκρηκτικό δεκάλεπτο από πλευράς Ηρακλή, ο οποίος με πρωταγωνιστή τον Πίτου Γκαρσία (έβγαλε δύο ασίστ) και σκόρερ τους Μάρα και Σολτάνι (στο 22' και στο 29' αντίστοιχα) ανέτρεψε το σκηνικό. Με αρκετή δόση τύχης, ο Στιούαρτ διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 73'.

Σε τεντωμένο σχοινί εξακολουθεί να βαδίζει η Ξάνθη, αφού οι μόλις επτά πόντοι που έχει συγκεντρώσει έως τώρα την καθηλώνουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ξάνθη: Γκσπουρνινγκ, Στιούαρτ, Κωστούλας, Βάλλας, Φλίσκας, Μαρσελίνιο (61΄ Σουάνης), Αντεφέμι, Στρμπα (68΄ Βασιλακάκης), Μπούγκα (46΄ Κιντάνα), Πόι, Ελινγκτον

Ηρακλής: Ελευθερόπουλος, Κυριαζής, Χοσέμι, Κατσαμπής, Κανακούδης, Αραμπατζής, Ντάνι, Πίτο.

  • Η 9η αγωνιστική συμπληρώνεται σήμερα με τα ματς: Ατρόμητος - Παναθηναικός, ΑΕΚ - Εργοτέλης, Αρης - Λάρισα και Καβάλα - ΠΑΟΚ.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ