Κυριακή 3 Οχτώβρη 2010 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΩΤΗΣ
Κριτήριο ψήφου αυτά που μας βασανίζουν

Να πάμε και στον τελευταίο άνθρωπο και να τον πείσουμε να ενισχύσει τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ, τόνισε στην ομιλία του ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Χρήστος Κατσώτης. Δύο δρόμους ανάπτυξης έχουμε μπροστά μας. Ο ένας - τον ζούμε καθημερινά - είναι εκείνος που μας γεμίζει με τα βάσανα, τα αδιέξοδα, ανεργία, ανασφάλεια, αβεβαιότητα και είναι και εκείνος ο δρόμος του λαϊκού κινήματος που μέσα από τη δράση μας είναι βέβαιο ότι θα κατακτήσουμε τον άλλο δρόμο ανάπτυξης, όπου κύριος στόχος θα είναι η ευημερία του λαού και όχι τα κέρδη.

Γιατί όσο εμείς δεν αγωνιζόμαστε σε αυτή την κατεύθυνση, τόσο το μεγάλο κεφάλαιο θα επενδύει όπου θέλει, όπως θέλει με τις δυνατότητες που έχει να αυξήσει τα κέρδη του όσο το δυνατόν περισσότερο και εμείς θα υποστούμε τις συνέπειες του άλλου δρόμου ανάπτυξης, που είναι η στέρηση των ελεύθερων χώρων, η στέρηση του καθαρού αέρα, η στέρηση της δουλειάς, της Υγείας, της Παιδείας, η στέρηση όλων όσων στερούνται και σήμερα οι εργαζόμενοι και αύριο θα στερηθούμε με τα νέα μέτρα που θα πάρουν οι πολιτικές δυνάμεις που πιστά υπηρετούν το μεγάλο κεφάλαιο και τις επιλογές του.

Κριτήριο ψήφου είναι όλα αυτά που μας βασανίζουν, όπως και το Ελληνικό, το οποίο η αστική τάξη θέλει να το βάλει στο χέρι, είναι η Υγεία και η Παιδεία που τώρα διασπάται το ενιαίο τους γιατί μεταφέρονται στους δήμους, η Πρόνοια που κι αυτή μεταφέρεται στους δήμους.

Ενας υπάκουος Περιφερειάρχης και δήμαρχος - κατέληξε - θα υλοποιήσει τις αποφάσεις της κεντρικής εξουσίας. Ενας Περιφερειάρχης που θα είναι απείθαρχος και θα κινείται στην κατεύθυνση της ανατροπής αυτής της πολιτικής θα είναι μαζί με το λαό και θα οργανώνει την πάλη ενάντια σε αυτές τις επιλογές.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ