Σάββατο 11 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Ο λαός χρυσοπληρώνει τα έργα

Ο Θ. Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

MotionTeam

Ο Θ. Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»
Κοινή δήλωση για τις εξαγγελίες της κυβέρνησης σχετικά με τα έργα για τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία έκαναν οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Ζιώγας, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης:

Αναφέρουν συγκεκριμένα:

«Τα λεγόμενα μεγάλα έργα και τα προγράμματα που εξήγγειλαν ξανά οι υπουργοί της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία, έχουν εξαγγελθεί αρκετές φορές από τις κυβερνήσεις και του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Το χειρότερο όμως είναι ότι όποια έργα προχωρούν, ο λαός τα πληρώνει δυο και τρεις φορές για να γίνουν και τα χρυσοπληρώνει για να τα χρησιμοποιεί. Το κριτήριο στην ιεράρχηση και εκτέλεση των όποιων έργων είναι το κέρδος και το συμφέρον των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Ενώ κρίσιμα και απαραίτητα έργα ζωτικής σημασίας για το λαό δε γίνονται.

Ο λαός της Μακεδονίας να δώσει στο παλλαϊκό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΥ, της ΠΑΣΕΒΕ, του ΜΑΣ το Σάββατο στις 6 μ.μ. στην πλατεία Αριστοτέλους μαζική απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική, στα βάρβαρα μέτρα του Μνημονίου. Να σημάνει λαϊκή αντεπίθεση».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ