Κυριακή 29 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Αγώνας «σιμουλτανέ» σε παλαιότερο Φεστιβάλ της ΚΝΕ με τον ΟΜ Σπύρο Ιλαντζή
Αγώνας «σιμουλτανέ» σε παλαιότερο Φεστιβάλ της ΚΝΕ με τον ΟΜ Σπύρο Ιλαντζή
Στο 36ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή», που θα γίνει φέτος στο Πάρκο «Αντώνη Τρίτση» στο Ιλιον ξεχωριστή θέση, και τις τρεις μέρες του φεστιβάλ ανάμεσα στ' άλλα θα γίνουν και σκακιστικοί αγώνες - τουρνουά Μπλιτς, αγώνα «Σιμουλτανέ» από ισχυρό Ο.Μ.

Ενας από τους ισχυρότερους σκακιστές του κόσμου (το 2006 8ος και το 2007 2ος), ο Ουκρανός GM Βασίλι Ιβαντσούκ (2741 ΕΛΟ), αγωνίστηκε, όπως είναι γνωστό, στο πρόσφατο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α' Εθνικής Κατηγορίας με την Ομάδα της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου και την οδήγησε στην 1η θέση και μάλιστα με υπερβολικά ανεβασμένη επαγγελματική ευσυνειδησία!

Ο κορυφαίος 41χρονος σκακιστής με τις 100άδες νίκες σ' όλο τον κόσμο είχε άλλη μία επιτυχία στο πρόσφατο διεθνές τουρνουά στην Κούβα, στη μνήμη του Χοσέ Ραούλ Καπαμπλάνκα. Εκτός από την 1η θέση με 7β. σε 10 αγώνες, ο ισχυρός «Τσούκι», όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, ανέβασε και την απόδοση του ΕΛΟ σε 2839! Δεύτερος ο 19χρονος Ρώσος Ιαν Νεπομνιάτσι με 6β., τρίτος - τέταρτος ο Κουβανός Ντομίγκεζ και ο Αγγλος Σορτ από 5,5β.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ