Στην εκπομπή «Γεύσεις παράδοσης», που επιμελείται και παρουσιάζει η Ευδοκία Πατσιλινάκου και σκηνοθετεί η Βρισηίς Δανάλη, τα ψάρια και τα θαλασσινά έχουν την τιμητική τους! Ο ερωτευμένος μάγειρας (chef in love) Αντώνης Καβαλιέρος μας παρουσιάζει όλα όσα θα θέλαμε να ανακαλύψουμε για τη μαγειρική με ψάρια και θαλασσινά. Το μυστικό είναι η απλότητα και οι λιτές γεύσεις, μας αποκαλύπτει ο Τόνυ Καβαλιέρος και το επιβεβαιώνει ο Γιώργος Γρούμπας, μάστορας στο ψήσιμο των θησαυρών της θάλασσας. Ο Γιώργος Γρούμπας είναι υπεύθυνος πωλήσεων της εταιρείας «Θαλάσσια Αγορά» και ψήνει στα κάρβουνα μύδια, χταπόδια, μπαρμπούνια, τσιπούρες και πολλά άλλα... (Τετάρτη, «902» TV, 18.00).