Τετάρτη 29 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Θέλει... μπουνάτσα ο ΠΑΟ

Νίκη θέλει κόντρα στη Χαλκίδα ο ΠΑΟ για να βρει το δρόμο του
Νίκη θέλει κόντρα στη Χαλκίδα ο ΠΑΟ για να βρει το δρόμο του
Στο ΟΑΚΑ συγκεντρώνονται το βλέμματα στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο για το 1999 που διεξάγεται σήμερα. Εκεί, για την 7η αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Χαλκίδα με τον Βαγγέλη Πάτερο να κάνει το ντεμπούτο του στο πάγκο των «πρασίνων» κόντρα στη Χαλκίδα που μετά τα τελευταία αποτελέσματα καίγεται για τους βαθμούς..

Οι «πράσινοι», έχοντας περάσει μια ταραχώδη βδομάδα, με παραιτήσεις επί παραιτήσεων (αρχικά του Πανίκου Χρυσοστόμου και μετέπειτα οριστικά του προπονητή Νίκου Αρμενάκη), την ήττα από τη Γλυφάδα, θέλουν να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών. Η Χαλκίδα, όμως, δε θα είναι και τόσο εύκολος αντίπαλος, αφού οι Ευβοιώτες μετά τις τελευταίες τους απώλειες, βρίσκονται πλέον σε επικίνδυνη θέση και χρειάζονται επειγόντως μια νίκη, που όχι μόνο θα τους ανακουφίσει βαθμολογικά, αλλά θα τους τονώσει και την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Οσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια, δεν παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, πλην της αναμέτρησης της Χίου με την Πάτρα. Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής έχει ως εξής: Ολυμπιακός - Ηλυσιακός (κολ. Πάτρας, 14.00), Χανιά - Εθνικός (κολ. Χανίων, 18.30), Αρης Θεσσαλονίκης - Γλυφάδα (κολ. Ποσειδώνειο, 19.00), Βουλιαγμένη - Παλαιό Φάληρο (κολ. Βουλιαγμένης, 19.00), Παναθηναϊκός - Χαλκίδα (κολ. ΟΑΚΑ, 19.00), Χίος - Πάτρα (κολ. Ιωνικό, 20.00)


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ