Παρασκευή 27 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΡΑΤΣΑΝΟΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΡΑΤΣΑΝΟΣ
φωτό

Πέρασε ένας χρόνος από το θάνατο του συντρόφου ΑΝΤΩΝΗ ΒΡΑΤΣΑΝΟΥ (Αντώνης Αγγελούλης), του θρυλικού μπουρλοτιέρη του ΕΛΑΣ και διοικητή ταξιαρχίας σαμποτέρ του ΔΣΕ.

Σήμερα Παρασκευή 27.11.09 και ώρα 11 το πρωί, θα μαζευτούμε στο μνήμα του στο νεκροταφείο της Καισαριανής, σύντροφοι και φίλοι του για να τον τιμήσουμε. Μέσω ΚΟ Πεντέλης προσφέρω στο ΚΚΕ 25 ευρώ.

Βαγγέλης Πουλημένος.

***

φωτό

Την Κυριακή 29.11.09, στην εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης στο Ιλιον, ώρα 10 το πρωί, γίνεται το 40ήμερο μνημόσυνο του αγαπημένου μου συντρόφου και πιστού φίλου του ΚΚΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΙΜΟΥ.

***

φωτό

Αύριο Σάββατο 28.11.09 ώρα 9.45 πμ, στο Νεκροταφείο Αγίων Αναργύρων τελείται το 40ήμερο μνημόσυνό του ΚΩΣΤΑ Λ. ΓΛΕΖΟΥ. Αναχώρηση με πούλμαν από το παλιό τέρμα Γαλατσίου ώρα 9π.μ. και επιστροφή με το ίδιο πούλμαν.

***

φωτο

Πρόσφατα έφυγε από κοντά μας ο αγαπημένος μας φίλος και συνοδοιπόρος του κομμουνιστικού κινήματος, ένθερμος υπερασπιστής της παγκόσμιας ειρήνης, ο γιατρός της Καισαριανής, ο συναγωνιστής ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ.

Με αφορμή το 40ήμερο μνημόσυνο που τελεί η αγαπημένη του οικογένεια το Σάββατο 28.11.09 ώρα 10πμ, στην εκκλησία της Παναγίτσας στην πλ. Καισαριανής, οι σ/φοι και συναγωνιστές του προσφέρουν στη μνήμη του 200 ευρώ στο ΚΚΕ στα πλαίσια της Οικονομικής εξόρμησης μέσω των Κομματικών Οργανώσεων Καισαριανής του ΚΚΕ.


ΚΩΣΤΑΣ ΓΛΕΖΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΓΛΕΖΟΣ

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΣΙΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΣΙΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ