Τρίτη 11 Αυγούστου 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
Παράσταση διαμαρτυρίας στο ΥΕΝ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Κομματική Οργάνωση Πειραιά του ΚΚΕ με αφορμή τις απάνθρωπες επιχειρήσεις. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Τη νέα απάνθρωπη επιχείρηση σε βάρος των μεταναστών που βρίσκεται σε εξέλιξη κατήγγειλε αντιπροσωπεία της Κομματικής Οργάνωσης Πειραιά του ΚΚΕ που βρέθηκε νωρίς το πρωί σήμερα (σ.σ. χτες), στο λιμάνι του Πειραιά. Δεκάδες εξαθλιωμένοι μετανάστες, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, έφτασαν στο λιμάνι του Πειραιά με το πλοίο "Μυτιλήνη" με σκοπό να συγκεντρωθούν στον Εβρο και να απελαθούν.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τη Βέρα Νικολαΐδου, βουλευτή Β' Πειραιά και τον Σάββα Τσιμπόγλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και πρόεδρο της ΠΕΜΕΝ, προχώρησε σε παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας όπου κατήγγειλε το σχέδιο της κυβέρνησης σε βάρος των μεταναστών που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά και άλλα νησιά του Αιγαίου.

Καμιά ανοχή στη βάρβαρη αντιμετώπιση των μεταναστών. Καταδίκη της ΝΔ αλλά και του ΠΑΣΟΚ, συνολικά των κομμάτων που στηρίζουν την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, που δημιουργεί τη μετανάστευση και προχωρά σε απάνθρωπα μέτρα και πολιτική κατά των μεταναστών!».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ