Τρίτη 14 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Την καταβολή των δεδουλευμένων που τους χρωστούν εδώ και ένα εξάμηνο, είχε ως αποτέλεσμα η πίεση που άσκησε η δράση του Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο Καλλιθέας και οι για πάνω από έξι μήνες απλήρωτοι εργαζόμενοι στις κοινωνικές δομές (Βοήθεια στο Σπίτι, Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Παιδιού και άλλα) του δήμου.

ΟΣΕ: Ξεκίνησαν χτες οι τρίωρες πανελλαδικές στάσεις εργασίας των εργαζομένων στον ΟΣΕ ενάντια στα σχέδια ιδιωτικοποίησής του και την απόλυση 3.000 συναδέλφων τους. Οι επόμενες στάσεις θα γίνουν στις 17, 20 και 24 Ιούλη, σε όλες τις βάρδιες, κατά τις ώρες 6 π.μ. - 9 π.μ, 2 μ.μ. - 5 μ.μ. και 10 μ.μ. - 1 π.μ.

«ΣΤΙΜΠΕΘΕΡΜ»: Σε επίσχεση εργασίας προχώρησαν από την περασμένη βδομάδα οι 28 εργαζόμενοι της «Στιμπεθερμ» στο Κιλκίς, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα 5,5 μηνών που τους οφείλει η εργοδοσία. Στη διάρκεια της χτεσινής τριμερούς συνάντησης, η εργοδοσία προσπάθησε να σπάσει το μέτωπο των εργαζομένων, με υποσχέσεις ότι θα δώσει μέρος των δεδουλευμένων μέχρι την Παρασκευή. Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τον αγώνα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ