Την έκπληξή του για την απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου των μελών ΔΕΠ, που επέβαλε ποινή απόλυσης στον Κ. Μπουντόλου, εκφράζει ο Ενιαίος Σύλλογος ΔΕΠ Πάτρας
Στο πλευρό του καθηγητή του ΤΕΦΑΑ Αθήνας Κ. Μπουντόλου, που κατήγγειλε κύκλωμα παρανομιών στο Τμήμα κατά την ακαδημαϊκή περίοδο 1994 - '95 και σήμερα του επιβάλλεται ποινή οριστικής απόλυσης από το Πειθαρχικό Συμβούλιο μελών ΔΕΠ με βάση καταγγελίες που έγιναν τότε εναντίον του και στη συνέχεια αποσύρθηκαν, βρίσκονται συνάδελφοί του πανεπιστημιακοί.
Μετά το Σύλλογο Μελών ΔΕΠ του ΤΕΦΑΑ, και ο Ενιαίος Σύλλογος μελών ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Πάτρας εκφράζει τη συμπαράστασή του και ζητά την ανάκληση της απόφασης του Πειθαρχικού. Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρεται στα περιστατικά και διερωτάται «γιατί το Πειθαρχικό Συμβούλιο καταδίκασε το συνάδελφο, αφού φαίνεται ότι οι λόγοι για τους οποίους αυτός κατηγορήθηκε είχαν τελικά διασκεδαστεί. Επιπλέον, τονίζει ο σύλλογος, μας προκαλεί εντύπωση το βάρος και η αυστηρότητα της ποινής, και αν ακόμη ο Κ. Μπουντόλος κρίνεται ένοχος σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Δεδομένου ότι ο συνάδελφος είχε και έχει σημαντική συνδικαλιστική δράση, δε θα θέλαμε ούτε να διανοηθούμε ότι η συγκεκριμένη καταδικαστική απόφαση μπορεί να εντάσσεται σε ένα γενικότερο κλίμα ποινικοποίησης των κινητοποιήσεων στο χώρο της Παιδείας, γιατί κάτι τέτοιο θα μας μετέφερε σε άλλες εποχές με πολύ δυσάρεστους συνειρμούς», τονίζει ο Σύλλογος.