Σάββατο 11 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010 - ΕΘΝΙΚΗ
Να διατηρήσει το αήττητο

Να συνεχίσουν να βαδίζουν ως πρώτοι του ομίλου θέλουν οι παίχτες της Εθνικής κόντρα στη Μολδαβία

Eurokinissi

Να συνεχίσουν να βαδίζουν ως πρώτοι του ομίλου θέλουν οι παίχτες της Εθνικής κόντρα στη Μολδαβία
Για το τρία στα τρία θα παραταχθεί απόψε (21.30, MEGA) στο «Γ. Καραϊσκάκης» η Εθνική απέναντι στη Μολδαβία. Ρεχάγκελ και διεθνείς θέλουν και πιστεύουν ότι μπορούν να συνεχίσουν το θετικότατο ξεκίνημα και να διευρύνουν τη βαθμολογική τους συγκομιδή με δύο τρίποντα. Μπροστά τους έχουν δύο υποχρεώσεις (Μολδαβία, Ελβετία) αλλά άπαντες δηλώνουν ότι επικεντρώνονται στο σημερινό ...πρώτο ημίχρονο.

Η Μολδαβία, θεωρητικά, δεν αποτελεί φόβητρο αλλά αυτό δε σημαίνει πως αρκούν οι φανέλες για την υλοποίηση του ποθητού. Οπως έχουν βιώσει και γνωρίζουν καλά οι «γαλανόλευκοι», υποτίμηση σημαίνει βάσιμο κίνδυνο και δυσάρεστες εκπλήξεις. Αυτό είναι που επισημαίνει συνεχώς ο Ρεχάγκελ, αυτό λένε και οι ποδοσφαιριστές. «Το θέμα είναι εμείς να παρουσιαστούμε σοβαροί. Αν εμείς παρουσιαστούμε όπως πρέπει δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», δήλωσε ο Γκέκας και στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι συμπαίκτες του.

Στο μεταξύ, το σίριαλ Σεϊταρίδη συνεχίζεται. Ο παίχτης προπονήθηκε κανονικά αλλά οι Ισπανοί επιμένουν να επιστρέψει άμεσα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης υπέβαλε μάλιστα νέο αίτημα στην ΕΠΟ, η οποία έχει αποδεχτεί - σε περίπτωση επιδείνωσης - να καταβάλει αποζημίωση. Για «υπερβολές» και «(σ.σ. ιατρικά) μικρό πρόβλημα» έκανε λόγο ο γιατρός της Εθνικής, Χάρης Χριστόπουλος. Με όλο αυτό το κλίμα πάντως, η εκτίμηση είναι πως ο Ρεχάγκελ θα προφυλάξει τον Σεϊταρίδη (τουλάχιστον) σήμερα.

  • Την αποστολή της Εθνικής ομάδας Νέων, που θα λάβει μέρος στο 10ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2009 κάτω των 19 ετών, ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Αλέξης Αλεξίου. To τουρνουά θα διεξαχθεί 20-25/10 στο Σαράγεβο, με τη συμμετοχή της Ελλάδας, της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, της Πολωνίας και του Μαυροβουνίου. Την ελληνική ομάδα στελεχώνουν οι Μοσχονάς (ΑΕΚ), Λάμπρου (Φέγενορντ), Γουναρίδης (Καλαμαριά), Παληγιώργος (Αναγέννηση Καρδίτσας), Αργυρόπουλος (Αστέρας Τρίπολης), Λαμπρόπουλος (Καλαμαριά), Κάτσικας (Ολυμπιακός Βόλου), Αυλωνίτης (Ηλυσιακός), Γκέντζογλου (ΑΕΚ), Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Ταχτσίδης (ΑΕΚ), Καρασαλίδης (ΠΑΟΚ), Μαργαρίτης (Αγροτικός Αστέρας), Χρυσοφάκης (Εργοτέλης), Γκούρτσας (Πανσερραϊκός), Ματσούκας (Εθνικός Αστέρας), Σοϊλέδης (Ολυμπιακός), Βασιλείου (Λεβαδειακός), Καρέλης (Εργοτέλης), Φράγκος (Θρασύβουλος), Νάκας (Πυρσός Γρεβενών), Νικλητσιώτης (Ολυμπιακός).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ