Παρασκευή 19 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μαρτυρίες μεταναστών

«Εδώ»
«Εδώ»
Μετά την περσινή της πετυχημένη πορεία στο χώρο «Κ44» και στο τροχόσπιτο του Φεστιβάλ Αθηνών, η παράσταση «ΕΔΩ», σε σκηνοθεσία του ηθοποιού Γιώργου Νανούρη, επιστρέφει στο «Κ44» (Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι, δίπλα στο σταθμό «Κεραμεικός» του μετρό, κρατήσεις: 210.6430.605, reservations@locomotiva.gr), από 29/9, κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Κείμενα: Γκαζμέντ Καπλάνι. Παίζουν: Αννίτα Καπουσίζη, Σοφία Κεφαλληνού, Βαγγέλης Κοντομούς, Αννα Ψαρρά.

Πρόκειται για 8 συνταρακτικές ιστορίες - βιωματικές μαρτυρίες μεταναστών, που δημοσίευσε σε αθηναϊκές εφημερίδες ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Γκαζμέντ Καπλάνι, και ερμηνεύουν πρωτοεμφανιζόμενοι ηθοποιοί.


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ