Προσπάθησε αλλά τελικά δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός. Η Ιντερ κέρδισε με 2 - 0 (27΄ Μανσίνι, 85΄ Αντριάνο), χωρίς το σκορ να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα. Οι «τριφυλλοφόροι» δεν ήταν κακοί, ούτε τόσο υποδεέστεροι από την αντίπαλό τους. Δικαιούνταν κάτι περισσότερο, βάσει της αγωνιστικής παρουσίας τους (είχαν και δοκάρι με τον Μουν στο 43΄). Ομως, λανθασμένες επιλογές, σε άμυνα και επίθεση, του το στέρησαν.
Ο Τεν Κάτε δήλωσε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα αλλά «δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Μας έλειψε η εμπειρία αλλά η αποψινή απόδοση μας δίνει αυτοπεποίθηση και σίγουρα θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια». «Μας άξιζε ο βαθμός της ισοπαλίας αλλά για να τα καταφέρεις στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και η τύχη. Κάναμε και κάποια λάθη και το πληρώσαμε. Ελπίζω στο επόμενο να τα καταφέρουμε καλύτερα», δήλωσε ο Γκούμας.
Ο Καραγκούνης ανέφερε: «Κάναμε καλό παιχνίδι σήμερα. Σε κάποιες φάσεις δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Παίξαμε με έναν μεγάλο αντίπαλο και σημαίνει πολλά ότι ενώ ήμασταν πίσω στο σκορ προσπαθήσαμε να απαντήσουμε. Είναι ελπιδοφόρο μήνυμα. Ελπίζουμε στον επόμενο αγώνα να έχουμε επίσης καλή απόδοση αλλά να πάρουμε και τους βαθμούς».