Παρασκευή 8 Αυγούστου 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις του Φεστιβάλ ΚΚΕ - ΚΝΕ

Πλούσιο σε εκδηλώσεις, σε διάφορες περιοχές της χώρας, είναι το Σαββατοκύριακο που έρχεται καθώς συνεχίζεται το ταξίδι του Φεστιβάλ ΚΚΕ - ΚΝΕ, που φέτος είναι αφιερωμένο στην 90χρονη ζωή και δράση του ΚΚΕ και στα 40χρονα της ΚΝΕ.

-- Για αύριο Σάββατο 9 Αυγούστου έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις:

  • Στην Τσαριτσάνη του Νομού Λάρισας, στην πλατεία του χωριού. Θα μιλήσει ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ και γραμματέας της ΝΕ Λάρισας και θα υπάρχει μουσικό πρόγραμμα.
  • Στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης, στις 8 το βράδυ, στο Πάρκο Νέων Επιβατών. Θέμα της προφεστιβαλικής είναι «Διακοπές - αναψυχή - ελεύθερος χρόνος - δικαίωμα των εργαζομένων και των νέων». Θα μιλήσει ο Ακης Οργαντζής, στέλεχος του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει μουσική συναυλία με τους «BAD LIZARNTS» και Εκθεση Βιβλίου.
  • Στο Αλιβέρι, στον Κάραβο, στις 8.30 μ.μ. Θα μιλήσει η Κατερίνα Δημάκη, μέλος της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.
  • Στη Σητεία με θέμα τα Ναρκωτικά, στις 8μμ στην κεντρική πλατεία. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει συζήτηση και συναυλία που θα ακολουθήσει από διάφορα συγκροτήματα.
  • Στη Νέα Κίο Αργολίδας, με θέμα: «Μικρασία - Προσφυγιά - Μετανάστες: Με τους λαούς ενάντια στον ιμπεριαλισμό για το σοσιαλισμό».
  • Στο Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας, στην κεντρική πλατεία, στις 9 το βράδυ.

-- Την Κυριακή 10 Αυγούστου προφεστιβαλική εκδήλωση πραγματοποιείται στις Καλύβες Χανίων, στις 9 μ.μ.

-- Την Τρίτη 12 Αυγούστου, ο Δ. Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε προφεστιβαλική εκδήλωση στη Δεσφίνα Φωκίδας, στις 9 μ.μ. με θέμα: «Ευρωπαϊκή Ενωση - Προκρούστης δικαιωμάτων της Νεολαίας».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ