Τετάρτη 19 Μάρτη 2008 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΚΕ
ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Βέρα Νικολαΐδου και Ελπίδα Παντελάκη ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι άμεσα μέτρα θα πάρει για την πλήρωση των κενών θέσεων του εκπαιδευτικού προσωπικού και την απρόσκοπτη συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Περάματος.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Πρωτούλης, Λιάνα Κανέλλη, Γιώργος Μαυρίκος, Εύα Μελά και Λίλα Καφαντάρη ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό εάν προτίθεται η κυβέρνηση να ικανοποιήσει άμεσα το δίκαιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής της Αγίας Τριάδας Πετρούπολης για κατασκευή νέου σχολικού κτιρίου για την αποσυμφόρηση των Δημοτικών Σχολείων. Και με ποιο χρονοδιάγραμμα θα ολοκληρωθεί η κατασκευή του.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος, Γιώργος Μαυρίκος, Δήμος Κουμπούρης, Τάκης Τσιόγκας και Νίκος Γκατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς τι μέτρα θα πάρουν για τη χρηματοδότηση, την επανέναρξη και συνέχιση των εργασιών, ώστε το έργο του φράγματος «Σέττα - Μανίκια» στην κεντρική Εύβοια να ολοκληρωθεί το συντομότερο χρονικό διάστημα.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης, Λίλα Καφαντάρη, Γιώργος Μαυρίκος, Ελπίδα Παντελάκη και Μπάμπης Χαραλάμπους ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα προτίθεται να πάρει η κυβέρνηση για την άμεση επίλυση επειγόντων προβλημάτων, που αφορούν την υγεία των κατοίκων της Κάσου.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης, Λίλα Καφαντάρη, Εύα Μελά, Βέρα Νικολαΐδου και Μπάμπης Χαραλάμπους ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα προτίθεται να πάρει η κυβέρνηση για την άμεση επίλυση των προβλημάτων Παιδείας στη νήσο Κάσο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ