Παρασκευή 14 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΚΕ
ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
  • Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Πρωτούλης, Γιάννης Ζιώγας, Νίκος Καραθανασόπουλος, Λιάνα Κανέλλη, Λίλα Καφαντάρη και Εύα Μελά για το σοβαρότατο ζήτημα των σχολικών ατυχημάτων ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό και τον καλούν να καταθέσει μέσα στις προθεσμίες που ορίζει ο Κανονισμός της Βουλής:

-- Στοιχεία για σχολικά ατυχήματα, αν συλλέγει το υπουργείο Παιδείας.

-- Τι μέτρα παίρνει για την εξασφάλιση όρων υγιεινής και ασφάλειας στα σχολεία;

-- Υπάρχει φορέας που πιστοποιεί την καταλληλότητα των σχολικών κτιρίων;

  • Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Πρωτούλης, Γιάννης Ζιώγας, Νίκος Καραθανασόπουλος, Λίλα Καφαντάρη, Εύα Μελά και Τάκης Τσιόγκας καλούν τους αρμόδιους υπουργούς να καταθέσουν μέσα στις προθεσμίες που ορίζει ο Κανονισμός της Βουλής αναλυτικά στοιχεία για τα σχολεία που έχουν αμίαντο. Τι έχει γίνει καθώς και προγραμματισμό και χρονοδιαγράμματα απομάκρυνσης.
  • Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Πρωτούλης, Γιάννης Ζιώγας, Νίκος Καραθανασόπουλος, Λιάνα Κανέλλη, Λίλα Καφαντάρη και Εύα Μελά καλούν τους αρμόδιους υπουργούς να καταθέσουν μέσα στις προθεσμίες που ορίζει ο Κανονισμός της Βουλής τα αναλυτικά στοιχεία για τον αντισεισμικό έλεγχο των σχολείων της χώρας. Σε ποια σχολεία έχει γίνει συνολικός σχεδιασμός και τα χρονοδιαγράμματα. Τι γίνεται με την αγωγή μαθητών - εκπαιδευτικών και τις ασκήσεις ετοιμότητας καθώς και την εξασφάλιση όλων των παραγόντων ασφαλούς απομάκρυνσης όλων.
  • Οι βουλευτές του ΚΚΕ Εύα Μελά, Λιάνα Κανέλλη, Λίλα Καφαντάρη και Γιώργος Μαρίνος ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό:

-- Ποιο είναι το προβλεπόμενο τελικό κόστος του έργου του Μεγάρου Μουσικής και πότε θα ολοκληρωθεί;

-- Πόσα χρήματα έχουν δαπανηθεί για την «ολοκλήρωση» από το 2005 μέχρι σήμερα;

-- Ποια είναι η ετήσια επιχορήγηση του Μεγάρου Μουσικής από τον τακτικό, από τις δημόσιες διοικήσεις και τον ειδικό λογαριασμό;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ