Πέμπτη 30 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Χριστίνα Χωραίτη
Χριστίνα Χωραίτη
Φωτ.2

Στη μνήμη του πατέρα μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΝΙΤΑΡΑ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης - Λαϊκή Πολιτοφυλακή - και μαχητή του ΔΣΕ. Και της μητέρας μου ΣΟΦΙΑΣ ΜΑΝΙΤΑΡΑ, επίσης αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν στις φυλακές και τα στρατόπεδα εξορίας, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Βύρωνα, 100 ευρώ στο ΚΚΕ για τον εκλογικό αγώνα και 30 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

Η κόρη τους

* * *

Σήμερα, 30 Αυγούστου, συμπληρώνονται 13 χρόνια από τότε που «έφυγε» ο παππούς μου ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, μέλος του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του προσφέρω 150 ευρώ στην ΚΟΒ Φοίνικα Καλαμαριάς.

Νίκος Εμμανουήλ

* * *

Οπαδός του ΚΚΕ προσφέρει 450 ευρώ για τον εκλογικό αγώνα στη μνήμη όσων αγωνίστηκαν για τα ιδανικά της ελευθερίας, της ειρήνης και της δημοκρατίας.

* * *

Ο παλαίμαχος κομμουνιστής Θεοδόσης Κοτσιάνος από το Λεβίδι Αρκαδίας, προσφέρει στη ΝΕ Αρκαδίας 100 ευρώ για τον εκλογικό αγώνα.

* * *

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΠΑΣΠΑΤΗ, μέλους του ΚΚΕ και προέδρου του Παραρτήματος Τρίπολης της ΠΕΑΕΑ, τα παιδιά του προσφέρουν στη ΝΕ Αρκαδίας 300 ευρώ για τον εκλογικό αγώνα.

* * *

Στη μνήμη των μελών του ΚΚΕ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΕΖΟΥ, ΝΙΚΟΥ ΚΑΠΝΟΥΔΑΚΗ και ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, η οποία «χάθηκε» πρόσφατα άδικα, ο Αυγέρης Αυγητίδης πρόσφερε στη ΝΕ νοτ. Δωδεκανήσου 200 ευρώ για τoν εκλογικό αγώνα.

Παναγιώτης Μανιτάρας
Παναγιώτης Μανιτάρας
* * *

Φωτ. 2

Στις 3 Οκτώβρη 1992 «έφυγε» για πάντα η γλυκιά μανούλα και γιαγιά μας ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΩΡΑΪΤΗ.

Στις 5 Οκτώβρη 2000 έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, στέλεχος του ΚΚΕ και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στη μνήμη τους καθώς επίσης στη μνήμη του αξέχαστου πατέρα και παππού μας ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΧΩΡΑΪΤΗ, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αιγάλεω για τον προεκλογικό αγώνα και ευχόμαστε καλή δύναμη στα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στους αγώνες τους για πιο ισχυρό Κόμμα.

Ολγα Ν. Κυριαζοπούλου

Αγγελική Χωραΐτου

Νάσος Κυριαζόπουλος


Νίκος Κυριαζόπουλος
Νίκος Κυριαζόπουλος

Σοφία Μανιτάρα
Σοφία Μανιτάρα

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ