Παρασκευή 29 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΠΑΡΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ
Απέχει η «Αγωνιστική Συσπείρωση»

Να απέχουν από τις σημερινές εκλογές - παρωδία στην Ενωση Νοσηλευτών Ελλάδας (ΕΝΕ) καλεί τους νοσηλευτές η Αγωνιστική Συσπείρωση Νοσηλευτών, καταγγέλλοντας συνολικά τη διαδικασία των εκλογών, αλλά και την αυθαίρετη απόφαση της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΝΕ και της εφορευτικής επιτροπής, να εντάξουν το συνδυασμό της παράταξης στο ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Ερώτηση για το θέμα κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Παναγιώτης Κοσιώνης, Αντώνης Σκυλλάκος, Βέρα Νικολαΐδου, Ελπίδα Παντελάκη και Αγγελος Τζέκης προς τον υπουργό Υγείας. Οπως επισημαίνουν η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΝΕ που διορίστηκε από το υπουργείο Υγείας, προχωρά στη διενέργεια των εκλογών, μετά από 2,5 χρόνια αδικαιολόγητης καθυστέρησης και με όρους που θα οδηγήσουν σε νόθο αποτέλεσμα.

Οι βουλευτές απαριθμούν τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις που «στοχεύουν στον αποκλεισμό των φωνών των νοσηλευτών που δε συμφωνούν με το χαρακτήρα της ΕΝΕ, ως οργάνου επιβολής στους νοσηλευτές της χώρας μας, των αντιλαϊκών πολιτικών στον τομέα της Υγείας - Πρόνοιας και του τρόπου εκλογής τους» και απαιτούν τη λήψη μέτρων. Σε αποχή από τις εκλογές καλεί η ΠΟΕΔΗΝ. Τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε κατά των εκλογών απορρίφθηκαν χτες.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ