Τετάρτη 27 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΝΕΟΛΑΙΑ
33ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Το Σαββατοκύριακο στον Πειραιά

Στο λιμάνι, στον «Περαία», εστιάζεται για τις επόμενες μέρες το κεντρικό ενδιαφέρον των εκδηλώσεων που οργανώνει η ΚΝΕ στο πλαίσιο του 33ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Οι φεστιβαλικές εκδηλώσεις της Οργάνωσης Περιοχής Πειραιά της ΚΝΕ θα γίνουν το Σάββατο 30 του Ιούνη και την Κυριακή 1 του Ιούλη στο πάρκο Δηλαβέρη. Αύριο, Πέμπτη, στις 12 το μεσημέρι, το Συμβούλιο Πόλης Πειραιά της ΚΝΕ θα δώσει συνέντευξη Τύπου για το φεστιβάλ στα γραφεία της ΠΕΜΕΝ (Μπουμπουλίνας 21, 1ος όροφος). Το πρόγραμμα των δύο ημερών περιλαμβάνει συναυλίες, πολύμορφες καλλιτεχνικές δραστηριότητες, συζητήσεις και ομιλίες για τα ζητήματα που αφορούν τη νεολαία. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Το Σάββατο:

Μικρή σκηνή: 21.30 «Θέατρο του Βουνού», από τη θεατρική ομάδα της ΚΝΕ. 22.15 προβολή ντοκιμαντέρ «Η εξέγερση στην Οαχάκα» και στις 22.45 Ιστορία του εργατικού κινήματος (ΗΠΑ, Αγγλία, Ελλάδα).

Κεντρική σκηνή: 19.45 Μαθητικά ερασιτεχνικά συγκροτήματα. 21.00 Ομιλία της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα. 21.30 Μουσικά ταξίδια στα Βαλκάνια. 22.30 Λαϊκό γλέντι με τον Αγάθωνα.

Την Κυριακή

Μικρή σκηνή: Προβολές. 21.00 «40 χρόνια από τη δολοφονία του Τσε Γκεβάρα». 21.30 «Η θέση μας για ενιαίο 12χρονο σχολείο». 22.00 «PC Games». 22.30 «Φοιτητικές κινητοποιήσεις».

Κεντρική σκηνή: 19.45 Μαθητικά ερασιτεχνικά συγκροτήματα. 23.00 Συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα γίνει επίσης τουρνουά σκακιού και 3Χ3 μπάσκετ και διαγωνισμός γκράφιτι με θέμα «Οι ελεύθεροι χώροι μάς ανήκουν», αφού ο χώρος Δηλαβέρη, όπου πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις, ετοιμάζεται να ξεπουληθεί σε ιδιώτη.

Στο μεταξύ, σήμερα, Τετάρτη, πραγματοποιείται εκδήλωση στην πλατεία Γούβας Παγκρατίου στις 6.30 μ.μ. με θέμα τις επερχόμενες εκλογές και ομιλήτρια την Φρ. Κονδύλη, Γραμματέα της Αχτιδικής Επιτροπής Β΄ Διαμερίσματος της ΚΟΑ. Στις 6 μ.μ. θα γίνει εκδήλωση στο «Αττικα».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ