Παρασκευή 22 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Για τον ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ καταδικάστε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ενισχύστε το ΚΚΕ

Πρωτοβουλίες για το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας με πλατιά εξόρμηση και άλλες πολύμορφες παρεμβάσεις σε τόπους δουλιάς και συνοικίες, αναλαμβάνει η Κομματική Οργάνωση Αθήνας

  • Το ΚΚΕ έχει στην προτεραιότητά του τον αγώνα για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλιά με πλήρη δικαιώματα, για την ισοτιμία της γυναίκας και την προστασία της νεολαίας, για εισοδήματα και συντάξεις που να ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες, για τον ελεύθερο χρόνο.
  • Δε φταίνε για την ανεργία οι εργάτες που απολύονται, οι φτωχοί αγρότες που ξεκληρίζονται, οι μετανάστες, αλλά οι πολιτικές που ασκούνται και υπηρετούν το μεγάλο κεφάλαιο. Οι υποσχέσεις και τα ρουσφέτια δε λύνουν το πρόβλημα για κανέναν.
  • Η αιτία της ανεργίας βρίσκεται στο ποιος κάνει κουμάντο στην ανάπτυξη, ποιον υπηρετεί η ανάπτυξη, ποιος έχει στα χέρια του τις επιχειρήσεις. Η ανάπτυξη υπέρ των μονοπωλίων γεννά την ανεργία και η εξουσία τους τη διαιωνίζει. Καπιταλισμός χωρίς ανεργία δεν υπάρχει. Ούτε φυσικά αυτό το σύστημα εξανθρωπίζεται.
  • Οι άνεργοι, οι υποαπασχολούμενοι, οι νέοι και οι νέες, οι αλλοδαποί που ζουν τον εφιάλτη της ανεργίας, μαζί με όλους τους εργαζόμενους να γυρίσουν την πλάτη σε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ που ευθύνονται για την ανεργία, την υποαπασχόληση, τη φτώχεια και την εξαθλίωση. Να ενισχύσουν το ΚΚΕ στην πάλη για την ουσιαστική προστασία των ανέργων και των οικογενειών τους.

ΣΕΛ.  3

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ