Τρίτη 22 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πενθήμερη αναβολή

Για την Παρασκευή 25 Αυγούστου μετατίθεται η προγραμματισμένη για χτες συναυλία του Μάριου Φραγκούλη, στη Ζάκυνθο. Ο Μάριος Φραγκούλης, ο οποίος συνοδεύεται στην εμφάνισή του αυτή από δυο σημαντικούς μουσικούς, τον Θοδωρή Οικονόμουστο πιάνοκαι τον Γιώργο Καλούδηστο βιολοντσέλο, πρόκειται να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα στηριγμένο στη λιτότητα της μουσικής φόρμας, ένα πρόγραμμα επικεντρωμένο στη συγκίνηση και στην ερμηνευτική δυναμική των ίδιων των τραγουδιών γυμνών και απαλλαγμένων από άλλα στολίδια, πέρα από τις δυνατές μελωδίες τους και τον σημαντικό στίχο.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης υπογράφει ο στιχουργός Παρασκευάς Καρασούλος. Τραγούδια ξένα και ελληνικά που αγαπήθηκαν στο διάστημα που πέρασε τραγουδισμένα από τη φωνή του Μάριου Φραγκούλη, αλλά και καινούρια, πρωτακουσμένα και ανέκδοτα - όλα τους τραγούδια χωρίς ηλικία όλα προικισμένα από τη χάρη μεγάλων δημιουργών Ελλήνων και ξένων, παλαιότερων και νεότερων. Την ευθύνη της ενορχηστρωτικής επιμέλειας των παραστάσεων έχει ο Θοδωρής Οικονόμου.


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ