Κυριακή 1 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σήμερα η Παναθηναϊκή Συνδιάσκεψη της ΠΕΔΥΕ

Πραγματοποιείται σήμερα Κυριακή η 13η Παναθηναϊκή Συνδιάσκεψη της ΠΕΔΥΕ (Παναθηναϊκή Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη), ενόψει του 15ου Συνεδρίου της ΕΕΔΥΕ που θα γίνει στις 21-22 Απρίλη στη Νίκαια. Οι εργασίες της Συνδιάσκεψης αρχίζουν στις 9 π.μ. στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας (πλατεία Κάνιγγος). Η Συνδιάσκεψη αποτελεί την κορύφωση των προσυνεδριακών διαδικασιών των Επιτροπών Ειρήνης της Αθήνας.

Στη Συνδιάσκεψη παίρνουν μέρος πάνω από 100 αντιπρόσωποι εκλεγμένοι από τις συνελεύσεις των Επιτροπών Ειρήνης σε δήμους και γειτονιές της Αθήνας, οι οποίοι αναμένεται να συζητήσουν για την πολύμορφη αγωνιστική δράση του αντιιμπεριαλιστικού φιλειρηνικού κινήματος. «Η Συνδιάσκεψη, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Γραμματείας της ΠΕΔΥΕ, πραγματοποιείται σε μια περίοδο που η ιμπεριαλιστική θηριωδία ξεδιπλώνεται σε όλο τον κόσμο. Οι αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις του κεφαλαίου πλήττουν την εργατική τάξη και το λαό της Αθήνας και είναι άρρηκτα δεμένες με την πλήρη συμμετοχή της Ελλάδας στην επιβολή της ιμπεριαλιστικής νέας τάξης πραγμάτων».

Συνελεύσεις Επιτροπών Ειρήνης

Συνεχίζονται οι εκλογοαπολογιστικές συνελεύσεις των τοπικών Επιτροπών Ειρήνης ενόψει του 15ου Συνεδρίου της ΕΕΔΥΕ, που θα πραγματοποιηθεί στη Νίκαια στις 21-22 Απρίλη.

  • Σήμερα Κυριακή

-- Επιτροπή Ειρήνης Λουτρακίου, στις 10.00 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο. Θα μιλήσει ο Δ. Καλτσώνης, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ.

-- Επιτροπή Ειρήνης Πρέβεζας, στις 7 μ.μ., στο «PREVEZA CITY». Θα μιλήσει η Γεωργία Λαδογιάννη, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ.

  • Αύριο Δευτέρα

-- Επιτροπή Ειρήνης Αργολίδας, στις 7.30 μ.μ., στην Πλατεία Ναυπλίου, στην αίθουσα «Τριανόν». Θα μιλήσει ο Σ. Κουνιάς, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ.

  • Τετάρτη 4 του Απρίλη

-- Επιτροπή Ειρήνης Ναυπάκτου, στις 7.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο. Θα μιλήσει ο Α. Αντανασιώτης, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ.

  • 14 του Απρίλη

-- Επιτροπή Ειρήνης Καλαμάτας, στις 7.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «REX».

  • 15 του Απρίλη

-- Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων, στις 11 π.μ. στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Πανελλήνιο».

  • 16 του Απρίλη

-- Επιτροπή Ειρήνης Ιωαννίνων, στις 7.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ