Πέμπτη 2 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Σήμερα 2 Σεπτέμβρη συμπληρώνονται δυο χρόνια από το θάνατο του συζύγου μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΓΑΡΑ.Στη μνήμη του προσφέρω στο ΚΚΕ 30.000 δρχ.

Κατερίνα Τσιγάρα

***

Στις 23 Αυγούστου έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη μας θεία ΚΑΤΙΝΑ ΛΗΜΝΙΟΥ.Θα τη θυμόμαστε πάντα. Αντί για στεφάνι στον τάφο της, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, στο οποίο έμεινε πιστή μέχρι το τέλος της ζωής της 10.000 δρχ. μέσω ΚΟΒ Αλσούπολης.

Τα ανίψια της Δούκας, Αγγελική

***

Πέρασαν 3 χρόνια από το θάνατο του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΝΑΚΑΛΙΩΤΗ.

Στη μνήμη του, η οικογένειά του και οι αδελφές του προσφέρουν 3.000 δρχ. στην ΚΟΒ Ζαρουχλέικων του ΚΚΕ και 2.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

***

λ9)

Στις 30 Αυγούστου συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από το θάνατο της αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης ΠΟΛΥΞΕΝΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΗ το γένος Σουκαρά.

Στη μνήμη της και αντί για μνημόσυνο, η αδελφή της Σταυρούλα Σουκαρά προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χαλκηδόνας Κικιλιανών Κοκκινιάς, 10.000 δρχ.

* * *

Στη μνήμη των κατοχικών Σπουδαστών του Οίκου Θρακομακεδόνων της Σκουφά 28, προσφέρω 10.000 δρχ. στο ΚΚΕ, ως ελάχιστη συμβολή στις μεγάλες οικονομικές ανάγκες του.

Αγγελος Γοργίας

* * *

Στη μνήμη των αγαπημένων μου προσώπων ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΚΟΥΔΑΚΗ, πρώτου κομμουνιστή στο Ηράκλειο Κρήτης, της γυναίκας του ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΚΟΥΔΑΚΗ,του πατέρα μου ΛΕΩΝΙΔΑ ΦΡΑΓΚΟΜΑΝΩΛΗ,της μητέρας μου ΦΡΑΓΚΟΚΑΤΕΡΙΝΑΣ του Σταύρου, του αδελφού μου ΦΡΑΓΟΣΤΕΡΓΙΟΥ,των αδελφών μου ΟΛΓΑΣ ΖΑΡΠΑΝΑΚΗ και ΑΣΠΑΣΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ,ΑΛΕΚΟΥ ΚΑΚΟΥΔΑΚΗ,των κουνιάδων μου ΑΘΗΝΑΣ και ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΡΕΛΗ και του ανιψιού μου ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ ΡΑΜΟΥ προσφέρω στη ΝΕ Ηρακλείου Κρήτης 15.000 δρχ.

Αρμόδιος Φραγκάκης

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΩΛΑ, κομμουνιστή, ο οποίος πέθανε στις 19 Αυγούστου 1999 και κηδεύτηκε την επομένη στο χωριό του Αετός Τριφυλλίας Μεσσηνίας, προσφέρουμε στη ΝΕ Ηρακλείου 20.000 δρχ.

Νίκος Βασιλάκης και Γιώργος Τρουλινός


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ