Πέμπτη 29 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Φουλάρει για ξένο η ΑΕΚ

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον το θέμα της δεύτερου ξένου της ΑΕΚ με τον Αμερικανό παίκτη των Γιούτα Τζαζ, Σκοτ Μπάρελ, να είναι ο πρώτος υποψήφιος και παράλληλα διακαής πόθος της διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας των "κιτρινόμαυρων".

Ο βοηθός του Ντούσαν Ιβκοβιτς, Φώτης Κατσικάρης, βρίσκεται εδώ και 5 μέρες στις ΗΠΑ, στη Γιούτα, προκειμένου να έχει κατ' ιδίαν συζητήσεις με τον παίκτη και να προσπαθήσει να πάρει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προτείνει η ΑΕΚ. Αλλωστε πριν αναχωρήσει από την Ελλάδα ήταν σαφής η εντολή να κάνει τα πάντα προκειμένου να έχει ευτυχή κατάληξη η υπόθεση του Μπάρελ. Πάντως υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις με τις οποίες έχει ασχοληθεί ο Φώτης Κατσικάρης στο ταξίδι τους στις ΗΠΑ, όπως αυτή του παίκτη της Μινεσότα Μάζικ Σίλι.

Κατά τα άλλα, με δεδομένο το ναυάγιο στην υπόθεση του Αργεντινού Ντιέγκο Οσέλα, στην ΑΕΚ δοκιμάζουν πλέον τη λύση του Γέρεμιτς. Ο πρώην παίκτης του Ηρακλή ήρθε να δοκιμαστεί από τον Ντούσαν Ιβκοβιτς και σε λίγες ημέρες θα προκύψουν τα τελικά συμπεράσματα.

* Το όνομα του Αντουάν Ριγκοντό συνεχίζει να παραμένει πρώτο στη λίστα των παικτών που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό, άλλα το δύσκολο για την πραγματοποίηση της μεταγραφής κάνει τους "ερυθρόλευκους" να εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις. Στην ομάδα προτάθηκε ο Αμερικανός Μάικ Μπράουν άλλα στον Πειραιά το σκέφτονται λόγω της ηλικίας του (37 χρονών). Τέλος, άνοιξε ο δρόμος για την επιστροφή του Γιώργου Σιγάλα στο λιμάνι, μετά το διαζύγιο του διεθνή παίκτη με τον Αρη.

* Μια ανάσα πριν την απόκτηση του Σεργκέι Μπαζάρεβιτς βρίσκεται ο ΠΑΟΚ αφού ο προπονητής της ομάδας Πέταρ Σκάνσι βλέπει στο πρόσωπο του διεθνή περιφερειακού τη λύση που αναζητάει.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ