Σάββατο 29 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 45
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Οχι Ιωαννίδη σε ΠΑΟ

Μ' ευγενικό τρόπο ο "Ξανθός" αρνήθηκε να εργαστεί στους πρωταθλητές. Φουντώνουν τα σενάρια για επιστροφή του στην ΑΕΚ

Οριστικό τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να αναλαμβάνει τις τύχες του Παναθηναϊκού από τη νέα περίοδο έβαλε χθες ο Γιάννης Ιωαννίδης. Με δήλωσή του σε ραδιοφωνικό σταθμό ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να πάει στο "Τριφύλλι". Οπως τόνισε ο Ελληνας τεχνικός, η άρνησή του να συνεργαστεί με τους "πράσινους" οφείλεται στο γεγονός ότι δε θέλει να διχάσει τον κόσμο της ομάδας (αφού πολλοί από τους φανατικούς οπαδούς δεν τον βλέπουν με καλό μάτι) και να δημιουργήσει προβλήματα στους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο. Μάλιστα, κατέληξε ευχαριστώντας αυτούς που τον ήθελαν στην ομάδα, τονίζοντας παράλληλα ότι σέβεται απόλυτα και τις απόψεις εκείνων που ήταν αρνητικοί.

Η εξέλιξη αυτή δίνει καινούρια ώθηση στα σενάρια που φέρνουν τον "Ξανθό" να επιστρέφει μετά από απουσία ενός χρόνου στο τιμόνι της ΑΕΚ. Εκδοχή που είδε έντονα το φως της δημοσιότητας μετά και την ξαφνική απομάκρυνση του Κώστα Πολίτη. Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι δυο πλευρές έχουν ήδη καταλήξει σε κατ' αρχήν συμφωνία και το τυπικό μέρος της υπόθεσης αναμένεται να ολοκληρωθεί τις προσεχείς μέρες.

Οσον αφορά τους "πράσινους", μετά το "ναυάγιο" με τον Γιάννη Ιωαννίδη αναμένεται να στρέψουν το ενδιαφέρουν τους αλλού με τα ονόματα των Τάνιεβιτς, Ομπράντοβιτς και Μεσίνα να παρουσιάζονται πρώτα στις προτιμήσεις.

Στην αναζήτηση και ο Ολυμπιακός

Παράλληλη πορεία με τους δυο μεγάλους αντιπάλους του ακολουθεί και ο Ολυμπιακός, που και αυτός είναι στην αναζήτηση καινούριου προπονητή αλλά και παικτών, αν λάβει κανείς υπόψη τη δήλωση του Σωκράτη Κόκκαλη. Ο πρόεδρος της ομάδας του Πειραιά τόνισε ότι βασικός στόχος αποτελεί η ελληνοποίηση της ομάδας, κάτι που σημαίνει ότι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα δοθεί στην εγχώρια αγορά. Οσον αφορά τον προπονητή, τις τελευταίες μέρες εμφανίστηκαν δύο ακόμη ονόματα τεχνικών, αυτή τη φορά από την Ανατολική Ευρώπη. Ο πρωταθλητής Ευρώπης τεχνικός της Ζαλγκίρις Κάουνας Γιόνας Καζλάουσκας και ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Στάνισλαβ Ερέμιν, είναι από τις προτάσεις που εξετάζονται πολύ σοβαρά από τους υπεύθυνους τους πειραϊκού συλλόγου.

  • Την ποινή του τρίμηνου αποκλεισμού από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα επέβαλε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στους παίκτες του Αρη Ντίνο Αγγελίδη και Μάρτιν Μιούρσεπ, για χρήση απαγορευμένων ουσιών στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τη διεκδίκηση της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ