Τετάρτη 26 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΡΑΤΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ
Σκληρό το αύριο της ΟΝΕ

Περιοδεία στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Να ενισχύσουν με την ψήφο τους το ΚΚΕ στις επικείμενες ευρωεκλογές, για να στείλουν αισιόδοξο μήνυμα αντίστασης και αλληλεγγύης στο λαό των Βαλκανίων και της Ευρώπης, αλλά και να εκφράσουν την κατηγορηματική τους αντίθεση στην πολιτική της υποταγής στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ και στην προοπτική της ΟΝΕ, κάλεσε τους υπαλλήλους του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κόμματος Κράτης Κυριαζής,που περιόδευσε χτες στην κεντρική υπηρεσία, στην οδό Πεσματζόγλου.

Κατά την περιοδεία του ο Κρ. Κυριαζής είχε ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον γενικό διευθυντή του Ταχ. Ταμιευτηρίου, ο οποίος επισήμανε τον τεράστιο κοινωνικό ρόλο που επιτελεί αυτή η υγιής Δημόσια Υπηρεσία, καλύπτοντας οικονομικές ανάγκες 4,5 εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών, με ενεργητικό 3,2 τρισ. δρχ. και αποθεματικό 430 δισ. δρχ. Ωστόσο, όπως επισημάνθηκε, αυτός ο δημόσιος οικονομικός κολοσσός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στη λειτουργία του, με αποκλειστική ευθύνη της πολιτείας.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας σε συγκέντρωση των υπαλλήλων, επισήμανε ότι αυτές οι εκλογές είναι σημαντικές και όχι "χαλαρές", όπως θέλουν να τις παρουσιάζουν οι άλλοι και υπογράμμισε ότι η κατάσταση είναι επικίνδυνη και για την Ελλάδα, καθώς ΗΠΑ και ΕΕ αμφισβητούν τα σύνορά μας και απειλούν την εθνική μας κυριαρχία. Αναφερόμενος στο "αύριο", επισήμανε ότι δε θα είναι το "αύριο των απαλλαγών", όπως υπόσχονται οι υπέρμαχοι της "ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης", αλλά θα γίνεται όλο και πιο σκληρό με τις διαδικασίες ένταξης της Ελλάδας στην ΟΝΕ, με το "σύμφωνο σταθερότητας". Καταλήγοντας, τους κάλεσε να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα διαμαρτυρίας και αντίστασης, ενισχύοντας το ΚΚΕ, που έγκαιρα έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τον πόλεμο του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στη Γιουγκοσλαβία και έμπρακτα πρωτοστατεί στον αγώνα για το σταμάτημά του και την απεμπλοκή της Ελλάδας.

Με την προτροπή των συγκεντρωμένων ο Κρ. Κυριαζής επισκέφθηκε και τα γραφεία για να ανταλλάξει σύντομες απόψεις και με τους υπαλλήλους, που λόγω δουλιάς δεν μπορούσαν να προσέλθουν στη συγκέντρωση. Απαντώντας σε ερώτηση υπαλλήλου, ανέφερε ότι σήμερα συντελείται τεράστια οικολογική καταστροφή στο χώρο των Βαλκανίων, με τη χρήση τοξικών και ραδιενεργών ουσιών και τους βομβαρδισμούς των παραγωγικών μονάδων της Γιουγκοσλαβίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ