Σάββατο 8 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Εαρινά ηχοχρώματα

Ρεσιτάλ πιάνου θα δώσει η Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου τη Δευτέρα (9μμ), στην αίθουσα συναυλιών του Ωδείου Αθηνών (Β. Γεωργίου Β 17 - 19 και Ρηγίλλης). Θα ερμηνεύσει έργα Γ. Σ. Μπαχ (Χρωματική Φαντασία και Φούγκα, Αγγλική Σουίτα αρ. 6) και Ρ. Σούμαν (Χιουμορέσκ έργο 20). Είσοδος ελεύθερη.

  • Σήμερα (8μμ), στην αίθουσα συναυλιών "Φ. Νάκας" (Ιπποκράτους 41) πραγματοποιεί ρεσιτάλ τούμπας (όργανο που σπάνια παρουσιάζεται ως σολιστικό όργανο) ο Γιώργος Ραράκος,μέλος της ΚΟΑ και της Ορχήστρας των Χρωμάτων. Στο πιάνο τον συνοδεύει η Εφη Παπαθωμαϊδη.Είσοδος ελεύθερη.
  • Σήμερα, επίσης (8μμ), στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Χολαργού (Περικλέους 55) πραγματοποιείται η "4η Πανελλήνια Συνάντηση Χορωδιών",που διοργανώνεται από το Πνευματικό Κέντρο του δήμου.
  • Δύο συναυλίες πραγματοποιούν τα Καλλιτεχνικά Τμήματα του Δήμου Κερατσινίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" (Εμ. Μπενάκη 70, Αμφιάλη), ενόψει της λήξης της φετινής περιόδου. Αύριο (11πμ) εμφανίζονται οι μικροί μουσικοί στα τμήματα πιάνου, κιθάρας και κρουστών, ενώ στις 15/5 στα τμήματα αρμονίου, ακορντεόν και μπουζουκιού.

Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ