Παρασκευή 30 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
... και οι αντιφάσεις

Παρ' όλ' αυτά, οι διάφοροι οπαδοί της σύγχρονης, ΠΑΣΟΚικής εκδοχής της παλιάς θεωρίας της "Ψωροκώσταινας" και του "ανήκομεν εις την Δύσιν" επιμένουν. Και επιμένουν, κυρίως, με την προαναφερόμενη λογική της εκβιαστικής κινδυνολογίας και των ψευτοδιλημμάτων. Αν κουνηθούμε, έστω και λιγάκι, οι κακοί, τα γεράκια και οι αιμοχαρείς του ΝΑΤΟ, θα μας κάνουν εκείνο, το άλλο, κλπ. Θα βάλουν την Τουρκία να ξεκινήσει προβλήματα στη Θράκη και στο Αιγαίο, λένε και ξαναλένε σε όλους τους τόνους.

Ξεχνούν, βέβαια, ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει και σήμερα όλους τους κινδύνους, που αναφέρουν - και μαζί με αυτούς και όλους όσους συνεπάγεται η υποταγή της στους Αμερικανούς. Ξεχνούν, ότι η τακτική του "γιες μεν" καθόλου δεν απέτρεψε την επιβολή της 7χρονης χούντας, το πραξικόπημα και την εισβολή στην Κύπρο, τις εδαφικές διεκδικήσεις της Τουρκίας, κλπ., κλπ.

Με απλά λόγια, η κινδυνολογική επιχειρηματολογία τους παραπέμπει ευθέως στον βοσκό, που βάζει το λύκο να φυλάει τα πρόβατα, ελπίζοντας ότι δε θα τα φάει. Νομίζουμε, πως είναι περιττό να πούμε τι έκανε ο λύκος...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ